SAAArrrraaa!❤

Idag skiter ja i allt som har med mej själv o göra men till all ära LÅT mej presentera Sara! Om ja någonsin känt mej onormal i ett sällskap skulle ja aldrig göra de igen om Sara sitter jämte mej . Ja har nämnt att ibland när folk håller med mej får ja känslan att ja har fel ändå? Nu förstår ja varför om ja säger så!

Sara är tjejen från Leksand i Sweden som likes to do it hela tiden.

Sara påstår om man har klamydia får man inga myggbett o bör oxå nämna att Sara inte har ett ända då vi andra kan tro att vi är som ända levande kondomer med knotter gummi.

Vi ska ha träff tider här på dagarna med våra gäster. Tex, måndag-tors kl 10.00 på hotellet. Sara nämner idag att så är de inte alls utan man träffar ju typ allla hela tiden.

Sara lär oss idag när servitrisen frågar, are u finish? Att man svarar- nooo , Im swedish!

Strax här efter spricker hennes byxor o paniken slår ut, på Saras ansikts utryck kan detta vara de värsta som hänt henne, livet hänger på en skör tråd, inget är mer värt att leva för o ja får helt enkelt klä av mej naken , allt för att rädda Saras röv!

Läs detta på dalmål oxå så har ni Sara upp idan, behöver ja säga mer. Ne alla har redan förstått att ja är kär o hon är värd att kämpa för. Sara, Im the lady in black, and like to take it in the back:)💋💋💋

Hej åh hå, hjärna på:)

Oj,Ida har ja vaknat på fel sida, de känns i lilltån:) men ja hittade felet ganska snabbt, de handlar ju självklart om min lilla grej att inte ha koll på mina saker:) jo de är inte så att de är så svårt att hålla koll sina grejer i ett rum utan de handlade om att ja ställt fram schampot till duschen dagen innan o nu idag när ja skulle hitta de så var de borta:) efter lite svordomar inom mej gick ja in i duschen ändå åh japp, där stod de, bra Malin:)

Ida presenterar vi vårat morgon möte o sedan åker vi till split o sedan väntar kroatiska afton, antar att även de är ost o skinka o vin som allt annat:) längtar att få mitt egna rum, de här med att lyxiga hotell ska ha glad badrum känns lite konstigt då man bor med en människa man knappt känner;)

Gud skapade oss Lixom olika:)

Ny dag då...

Så pigg o glad, så åker vi vidare mot KRKa, japp hur ni uttalar de blir spännande, men ja har ganska lätt för språket för de låter som man pratar när man är dunder förskyld dygnet runt åh de är ju ja:) vad är de ja inte tål? Säkerligen mej själv, typiskt! Solen skiner iaf o imon väntas de bli 25 grader, en liten pause i bikni då så slipper man ju stå med grisben när första dagen närmar sej med ankomster. Åh de gör ju den, med stormsteg!

Tors, då kommer dom. Bleka glada turister, snälla låt de va fint väder då för ja har övat in ett väder skämt som ja ska säga i bussen;) ja har även övat på att ta imot klagomål o de blir mest att lära mej att räkna till 10 väldigt sakta;)

Jaja, mot krka o nya äventyr. Pussa

Biiiiiograd

Då så mina kära följare! Ida fick ja min stad, ja kommer ansvara för Biograd tillsammans men en tjej som heter Frida:)

Åh första intrycket, absolut ska ja göra de här till min stad o alla Tranås tjejer som ska hälsa på mej:) biograd är litet, 10000 invånare men en jävla hamn o här ska ja stå åh välkomna tusen segelbåtar i veckan med vin, lr?:) Ida har ja fått vara med på min första utflykt ja ska hålla, då slog de mej. De kanske finns en Gud iaf för japp, ja ska hålla vinproviningen;) åh efter en hel dag med smaker från Kroatien ost,likörer vin hit o dit måste ja väl ändå säga att de känns fantastiskt bra. Om de beror på vinet är ej återstår att se imon kl 0700 då dagen ska börja med stads vandring o senare vidare till national parkerna, där får vi helt enkelt se om benen bär än är inte:)

Men ja, ja har ett så bra första intryck o ja är absolut inte dummare än vanligt utan att ja ser kvällar ja kommer brista redan nu, då världen går under o de brinner i knutarna men då, ja va sjutton ska ja göra då? Ja ringer väl ner jusse som vanligt, för ibland är de jävligt jobbigt att leva utan sin hjärna o högerhand;)

Men ja lever, så småningom rullar ja fram som en egen getost men bara mer att tycka om! Massa pussar o kramar HEM!! 💋💋💋

Hej Kroatien!

Men ja , ja är framme o ja lever:) de här känns bra, det är sååå mkt att göra lära o ta in men de kommer säkert gå bra, så bra att ja aldrig vill åka hem, de där skrev inte ja Sara ring utan bara skrev för att va cool!

Ja vet inte vilken stad ja blir placerad i än utan får veta de om 2 dagar, så spännande. Ja vet inte vilken tjej ja bli ihop parad me men hoppas hon gillar snor o skatt:)

Men allt är så bra, än så länge. Solen skiner o ja suger in mej all info om allt o alla, hittat bra kaffe o bra morgon promenad. Tankarna går väl mkt hem men den som längtar efter nått gott... Tack för mej Ida, imon är de vin provning o ost, de gillar ja:) ps, om ni vill nå mej är Facebook sååå de bästa sättet innan ja får ny mobil:) pussa

Paaackad:)

Nu har ja packat, packat om o packat mera. Ja är ingen pack människa , de vet ja nu, men om 4 timmar bär de av , benen skakar o huvudet gör volter! Wish me luck 💋

Älska Tranås!

Att de varje gång ska va ett så ett jävla problem med dessa p-piller man ska trycka i sej. Allt för att liten baby på något sett inte ska lyckas bli till. De har min morgon handlat om iaf. Japp de kanske är mitt fel att ja alltid tror ja har kvar piller på mitt recept o även att ja aldrig har de tycker man ju att
Man borde ha de. Ja tycker man blir tvingad att lägga sej i den där
Stolen var o varannan dag men så var fallet inte:)

Så panik har ja spenderat hela morgonen att ringa runt till gynekologer i hela Göteborg, för de första vet ja inte ens var ja tillhör o för de andra är
Tydligen gynekologerna i Göteborg inte alls Goa o glada för att skriva ut lite recept utan behöva lägga mej i helvetes stolen! Ja avslutar med, nehe då
Får väl ja åka till
Kroatien , bli med barn o inte vill HAaaa barnet, klick!

Ja ringer Tranås, mitt älskade Tranås! 3 minuter senare har ja p piller, åh önskan om en sååå bra sommar i Kroatien o att ja ska va rädd om mej! Tranås -Göteborg 1-0 ❤❤❤

https://cdn3.cdnme.se/4126277/7-3/pic_516fbbb4ddf2b36c70f00c69.jpg" class="image">

De börjar kännas...

Att 6 månader är lite långt, lite för långt när man börjar tänka efter! De säger att de man inte vet har man inte ont av, men ja vet ju vad ja lämnar så jäklar vad de kommer göra ont. Men ja har aldrig riktigt varit rädd för smärta men de är de små sakerna som känns mest!

Med vetenskapen att ja kommer missa varje kaffistund då
Solen tittar fram, varje NEJ till barnen o varje framsteg som
Kan verka så
Små för andra men för mej är
SÅ stora! Varje grillkväll o varje rose glas kommer göras utan mej o nej de kommer de andra säkert inte lida av men att ja kommer:) dom ser detta som en ända lång semester som dom
Såå förtjänar, men absolut inte betald:)

Nån starns hoppas ja nog bara inte din glömmer mej helt, för hur många mil ja än åker lovar ja att alltid hitta tillbax , till mina högra armar o ben!

Behöver inga ord ❤❤❤

Mitt kära Tranås

Why?

Varför har man alltid tusen anledningar till att inte ta den där morgonpromenaden men inte en ända giltig? Åh varför när man tagit den där morgonpromenaden så har man tiotusen anledningar till varför man tar den o inte en ända ogiltig:) Så ja kämpar på, ingen ruffig morgon frisyr lr lite snor i näsan kan stoppa mej? För hemma väntar belöningen, BLÅBÄR:) japp de hänger fortfarande i:)

Helgen är över, ja tror ja ska ta tillbax de där Sofie sa, att bubbel ger en bra fylla:) eller de stämmer ju verkligen men när man tackar Gud dagen efter att de där smset som innehåll förfrågningar om parisebulle tävlingar, utmaningar om höjdhopp o curling så är man otroligt glad att inte alla bubblor fastande i skallen:)

De är snart dags att vända hem en sista gång till metropolen Tranås, de tar imot! Är de nån som hatar hejdås så är de ja, ja varken vill lr gillar att säga de. Ja är mer tjejen vi hörs, fast de nu kommer ta ett tag så hörs vi iaf nån gång:)sen har ja ont i magen, fan de är ju ett litet problem. Ja hittar in i Göteborg men i te ut:) första gången ja åkte hem blev ja hämtad i stundens panik, andra gången blev ja eskorterad ut o 3 gången åkte ja buss. Men imon ska ja ta mej ut själv o ja är livrädd, tänk om ja hamnar mitt i centrum. Bli då inte chockade om att en bil står parkerad mitt i gatan , låst o kanske man kan skymta en liten lapp, gått o köpt en kaffelatte, kommer strax:)

Men Ida fixar ja 24/7. Packar om o tänker rätt. Planerar o ångrar . Hinner ja ska ja åter igen ta in lite sol strålar, allt för att lägga upp en bra försäsong bränna, såg igår att Kroatien levererade för tillfället 19 grader sol:)
Pussa

Say nooo more:)

Kärlek till Göteborg!

Det måste stämma så väl att d-
Vitamin gör en så väl, gu va ja känner att ja måååår! Åh de är
Lite på tiden tycker ja själv, ja tvivlade väldigt länge på om ja gjorde rätt att flytta åh idag fick ja svaret. Ja har hittat mej lite själv igen, de där är ju en jävla berg åh dal bana men just nu är ja på
Väg mot toppen i mitt inre o ja älskar den känslan så mycket. Hur ska andra kunna gilla än om
Man inte gillar sej själv;)

Ida är de fredag, mångas bästa dag o just Ida får ja hålla med, sista helgen i Göteborg är på
Intåg åh ja ska verkligen lämna Göteborg på topp o hoppas att när ja återkommer från kroatien att känslan av att vilja vara här finns kvar. Självklart kan ja inte planera att bo med min syster hela livet men att veta att de där rummet väntar på mej värmer en Malins hjärta!

De är mkt att fixa o många man vill ge
Lite extra ala Malin innan ja far o ja gör så gått ja kan så ni vet! Ja har tränat, går nu in lördagens skor , bunkrat med blåbär o köpt en flaska bubbel till systra min! Ikväll är ja kocken o underhållning o imon är hon stora plånboken, de vet hon självklart inte än men de gäller att börja smörja i tid;)

Kl är nu 1 åh Sara har bara ringt en gång, har någon sett henne kan ni väl höra av er så ja kan vara lugn! Pussa

Sol i sinnet!

OMG!!! Sommaren är ju sjutton här
o ja börjar absolut komma
In i den rätta stilen - bikini 24/7 o ja gillart:) ja har alltid haft lite problem med att min ansikte förvandlas till en gående prickig korv under sommaren men frugan försöker övertala mej att de ska va fint så
Väl Tro på na då, allt har sin charm;)

Sen har ja absolut blivit beroende av blååbär, dessa ljuva små bollar som
Smakar himmel. Ja planerar varje dag hur ja ska få tag i dagens fångst för de kryllar ju inte av dom innan säsong åh så kostar dom ju trosan av sej men ja brukar ju få mina måsten i livet o nu blev de alltså blåbär. De brukar vara se sådär 3 mån sen hittar ja på något nytt, alltid lika spännande:) jobbigast måste nog varit när ja fick noja på kokkos vilket ja varken tål lr är
Lätt att
Öppna;)

Ida saknar ja min fru o kvinnorna i mitt liv extra mkt, tänk om
Dom låg jämte mej nu o vi kunde prata om allt, varför ja är
Singel, hur dom inte kan va de o när vi ska flytta ihop osv. De hade varit guldvärt men ikväll kommer syster hem åh vi ska ha en asabasa bra helg, de känns i lilltån ❤

Hej kväll!

Vad tyst de är, undra hur tyst ja varit under de här dagarna åh imon kommer bli lika dant ju, fast sen kommer Fie hem, så ska ja tjata massa på henne. Disken ska faktiskt in i diskmaskinen, tvätt ligger i tvättkorgen o sängen ska bäddas, logiskt tycker ja men svårare för andra;)

Ja kanske ska se detta som min semester , i sommar lär de ju inte bli de så kanske ska njuta lite. Men de gör ja, här sitter ja med de dyraste skorna ja någonsin ägt, aldrig använd ute men absolut inne. De Lixom lyxar till ensam kvällarna lite. Annars har ju de där blivit lite min grej, att alltid gå i mys. Men varför inte, mys är alltid bättre en stelt. Ber ofta om ursäkt om ja träffar någon att de är just de dom får se, mysbyxer, mormor trosor o pösiga tröjor, men de fina med det är att i de här mysiga är man sej själv.:) o ja av nån har stora problem med falskhet så ja behåller de pösiga på:)

Ida har ja shoppat utan pengar, de gick sådär lr kommer absolut inte va bra resten av mån men det de löser sej alltid, de får bli nån Annans problem bestämmer ja nu:). Nu ser ja bara fram imot helgen o hur ja kan göra de utan pengar vet ja inte men de löser sej oxå, precis som allt annat, nästan!

Pussa ❤

Vad har ja gett mej in på?

För ett tag sen lovade ja mej att ja skulle ta tag i det här med motion, de har faktiskt funkat bättre en ja väntat mej, bäst går de självklart när ja är i Göteborg, i min ensam het känns de inte som ja gör annat en går o strechar:) om det är i slottskogen ja går lr i shopping centrumet spelar ingen roll, all motion är bra tycker ja;)

Hemma i Tranås kommer fikor så mkt i vägen o att man aldrig är ensam får mej absolut inte vilja lämna dom en sekund mer en ja måste :) toa besöken känns som dom ända stunderna ja kan va en stund för mej själv men knappt ens de:)

Men absolut, framför mej ser ja mej nere i Kroatien att ja absolut ska ta med mej detta, de lockar ännu mer. I hur många filmer har man inte sett hur den där yoga stunden vid havet , kanske på en klippa ser så jävla bra ut, hur ja på vägen hem blockar en gullig blomma åh går o luktar på, hur ja precis lärt mej säga godmorgon på kroatiska o hur ja alltid köper en nypressad Jucie på stadens äldsta café! Gordon kommer som vanligt på sin gamla moped o svischar förbi men ger alltid mej en vink så där sexigt som bara han kan;) ni ser, de här kommer bli så bra , ja ska absolut göra ett försök till denna filmdröm men som vanligt brukar de ca lite bra för att vara sant på filmduken, de är helt omöjligt att snoppen kan glida in så där felfritt o hur kyssen alltid kan bli så perfekt:) sanningen är väl att de här kommer se såå jävla konstigt ut då ja snor blomman på ett fridlyst träd, där efter blir jagad av en galen kärring då ja blivit lurad på ordet godmorgon åh de istället betyder ett fult ord, men absolut, ja ska ge det ett försök;)

Ja är ju sambo fri tills på fredag så Ida tar ja hand om mej själv, ja går vidare på filmtema idag kanske:) Tror på helt underbara svall lockar, glänsande hy o rosa läppglans;) pussa

Neee skam den som ger sej!

Ja heter trots allt Malin , envis som
En ko, trodde dom pratade ett annat språk på Öland o kossorna kissade ut rumpan, ja ger mej helt enkelt inte, sån är ja!:)

Tanken med denna blogg är helt enkelt att den ska va lite enklare, lite roligare o innehållna mer bilder vilket min andra blogg inte kunde. Samma alias, samma Malin men ny webb adress helt enkelt:) ja ska verkligen försöka att inte skriva meter långa spalter lr försöka lösa för många världsproblem utan mer kortfattat beskriva lite om mina dagar för om 17 dagar flyttar ja från en stad ja precis flyttat till men från mitt hjärtas stad Tranås där många av mina änglar finns. Så här ska ni få ha koll på mej så gott ja hinner o kan , mej slipper ni inte Lixom. 6 månader är långt, se det som en välbehövlig semester men vänta er ett kärt återseende ;)

O vem vet, tro de lr ej, första april var igår så det är inte ett skämt. Idag efter årets första blåbär med mjölk kom längtan, det kändes som sommaren kom som en blixt! Åh då kände ja, ja är lite osäker än men, med spring i benen o fräknar på kinderna började ja se fram imot att träffa mitt blivande ex;) Men de är nu man måste se upp, våren är på väg, så försenad men så välkommen o 1000000 endorfiner är redo o att släppas lösa, så va på er vakt kära, man blir lätt
Lurad av sena sommar nätter o svalkande rose;) så där ja, tack för mej.(igen)
Pussa

Hej soooolen

Underbar dag i solen, långpromenad o blåbär, streching o albumfix !! Mitt första inlägg kommer inte idag eftersom ja precis raderade allt ja skrivit, behöver ja säga mer... Hej

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

wonderwomen.blogg.se

Liten Tjej, Många sanningar! Söker kickar i livet o kan inte leva utan apelsiner o vanilj kvarg. Trivs bäst under vattnet i ett badkar 💋

RSS 2.0