"Hemma"

Hemma i Tranås, här
Finns mitt hjärta o i Göteborg finns mitt liv. Hur får ja ihop det, igen aning men ja är tjejen som alltid väntar på svaren så ja väntar! Ja ska ta vara på de här dagarna, dom blir färre åh så ännu mer betydelse fulla! De kunde inte börja bättre men mitt första stopp i Jönköping o träffa mina människor.. En av dom där gossarna har lärt mej älska på en nivå ja inte visste existerade o den andra kommer aldrig kunna ana vad nästa nivå blir! Ja älskar dom 10 dagar i veckan för 7 räcker inte till! Dom stunderna , dom timmarna o minuterna med nån av familje Eketorp gör mitt hjärta helt för tillfället! Vi har varit här förut, ja har bott på samma adress o vi gör om de nu igen. Nu med mer mil avstånd men aldrig med mindre kärlek! 


❤❤❤


Med den bästa starten på min lilla semester for ja hem till min fru. Ja älskar uppvaknandet med henne, en hårt arbetande kvinna som jobbar natt, o ska väckas halv 2:) ja är blir inte hel då heller om ja inte får trycka igång den där kaffe maskinen o säga godmorgon älskling, planera dagen o se fram imot kvällen då vi kanske får en timme tillsammans att planera nästa dag:)  att den här knasiga kvinnan i mitt liv skulle få en så stor plats i mitt liv de kunde ingen ana, ingen spå kvinna i världen läsa lr veta, men tacka nån där uppe , för bättre kunde de inte bli o ja ska måla hela himmlen turcos en dag för alla ska veta de!



Sista men absolut inte minst, min högra hand. Jusse som alltid kommer stavas med u. Som ja aldrig kommer bli av med, skulle vi skiljas åt på nått otroligt konstigt sett, tro fan då att ja ändå kommer bli ställd jämte henne i helvetet för att skyffla kol, japp de är där vi kommer hamna , för allt fel o dumt vi gjort, allt som gjort oss starkare o fört oss samman, de är sånt man hamnar i helvetet av:) 
De är helt klart jag som är den smarta av oss, igår lärde ja henne att grönsaks lådan i kylskåpet kallas enbart de för grönsaker är oftast gröna! Tadaaa, sånna där moment i mitt liv då ja är så otroligt stolt över mej själv att kunna lära ut så mkt o ge andra människor all denna info, då ska hon alltid förstöra! Då sitter hon där o kollar på mej som om ja vore trög, inte alla laxar hemma lixom? Snacka om att inte kunna ge lite cred utan bara låssas tro veta sånt där långt innan mej!  Ja vet inte hur, lr att ja vet hur den kvinnan fick mej fast kedjad i henne. Hur en blev 2 o 2 blev en , men den historien är för lång o JAAA , den kommer bli så mkt längre o ingen kan länga så mkt som ja till de ... 



Så ni förstår varför mina dagar här hemma betyder så mkt för mej!  Har ja turen hinner ja med en o annan fika med mina andra flickor o de betyder så mkt det med. Vi leker med tiden som om det är de ända vi har mkt med men de är inte sant. De är det vi har det minsta av o den dagen de slår oss, för min del en krock på julafton 2008 öppnade mina ögon, ja då gäller de. 

Skynda att älska! 


La Movie!

För ett  tag började ja skriva en bok, detta skulle vara boken alla ville läsa o snart skulle nobell prisen stå hemma på hyllan. När ja hade skrivit klart mitt första kapittel insåg ja ganska snabbt att här jävlas ska de inte skrivas nån bok, även att alla skulle vilja läsa den skulle ja aldrig ha modet att gå utan för dörren igen. För jaa, de finns historier som aldrig kommer komma fram, sanningar som folk skulle ramla av stolen av, ja skulle få skämmas röven av mej o aldrig kunna gå med huvudet högt igen, iof kan ja ju inte de nu heller, Ne de är allt lite snett efter lilla olyckan o kroppen är mer som en banan en stolthet=)


Men de stoppade mej inte tänka att filmen kanske skulle kunna slå igenom, att ligga på topplistan skulle funka lika bra som nobell gubben. Så igår i sena kvällstimmar började ja fundera o då slog det mej...



Att de inte skulle gå, för hur hemskt det är att säga de lever ja just nu mitt liv men jag är inte huvdrollen i det. O de är svårt att erkänna o ännu svårare att inse att de fakiskt är så ja känner, att stjärnan i filmen inte är ja.
En falsk film är dom värsta filmerna. Att man vet att det är inte så i verkligheten o att en snopp kan omöjligt ramla in så lätt när knappt byxerna var nere. I min film förekommer inga 100 röda rosor o den fantastiskt mysiga ost brickan o de choklad doppade jordgubbarna. Nej i min film gör man misstagen man gör, min bästa vän är kapten morgon o en flicka som sitter säker i sin soffa, där ingen kan ta mej lr se mig. Kommer någon för nära detta revir åker dom ut lika snabbt som dom bröt sej in. Ja har nämligen byggt en mur för att skydda mej från all ondska,typsikt nog har folk skaffat sej pansarvagnar o kan ta igenom sej o riva mina murar, men då har ja köpt en ubåt o sjunker snabbt ner under ytan o gömmer mig ett tag. Där nere bland fiskar o sjöjungfruar trivs ja väldigt bra tills ja är trygg igen. åh kan komma upp till ytan=)

Så gott folk, filmen om mitt liv får oxå vänta, för tro mej, ja vill sååå gärna va min egenhuvud roll o tills ja börjar sätta alla mina repliker igen o kan se mig i speglen o inte bara NÅGON får den vänta!  

Ibland är sanningen konstig men så behövlig, men ja är inte bitter för de, nope ja är lika glad o lycklig ändå, bara att priserna får vänta:) 




Bild bomb ❤

Helgen är över, ja med den:) jobb jobb jobb o lite nöje o kärlek. Räknar dagarna hem till mina fina ❤
Höst i Gunnebo!



Firar nya jobb rollen med ny stil, guld o skinn byxer:) 


Presenterar gunnebos café:) 
Citronmaräng med Lemon curd: 


Äpple mandel cupcake med vit choklad o färskost mouse:



Hallon bärgömma: 


Små kakor: 




Kärleks mums: 


O så till sist hade ja världens mysigaste middag med Dessy o träffade även Billy o Malin på middag o firade deras 1/2 år tillsammans vilket farmor inte tyckte va klokt att man skulle fira med hotell o spa o mys, kom tillbaka när ni firar 60 år tillsammans så hon men så ska ja berätta farmor dagens sanning:) 
Det är inte så lätt, inte alls så lätt faktiskt:)

Nu för tiden kan man inte bara stoppa in  handen i handsken utan här får man stoppa i finger för finger o inte ens då kanske man får i alla fingrar utan gå där obekvämt med handen i handsken o stå ut lr så köper man kanske bara större handske. Kärleken är inte en dans på rosor längre  , de är nu mer en dans på taggar! O ser man inte upp gör de ont som sjutton. Igår kom dejta lr dumpa boken fram, japp behöver inte säga mer än att här va de bara ta fram hammaren o slå på delete knappen:) 
 
Folk säker att man inte ska ge upp, att en dag står han där utanför dörren o de säger klick. Men då har ja säkert en dålig dag med panik o ångest åh öpnnar säkert inte;) så ja tänker inte skynda, utan ja tänker gömma mej tills den där känslan kommer, som när första snön faller, man minns de så väl när något sätter sina fotspår o inte behöver skottas efter sej:)  



Pussa 

2013!

2013 blev inte de golden year som vi tänkt oss, det blev faktiskt inte alls som ja tänkt mej. Detta året har ja varit med om prövningar som aldrig förr o motgångar o tester som ja inte alls var förbered på. Vi är en stark vän kvartet o vi har alla fått ställa upp för varandra, absolut vi blir starkare men man undrar ju ändå hur allt blir som de blir. Detta året blev ja lite svag igen, en känsla som ja kommer ihåg o inte alls gillar o Inte vill ha i min portfölj när ja står framför himmel porten o vädjar om att dom ska släppa in mej:)  Men i slutet har de bara gjort än starkare ändå. De är lixom så man funkar.... 

Ja tänker o ser de lite som så, man kan spendera minuter, timmar, dagar o månader på att analysera en situation , försöka sätta ihop bitarna, få den sista biten i pusslet att passa fast kanterna inte alls passar ihop, lr så kan man lämna skiten på golvet o gå vidare, pussel har aldrig varit min grej ändå:) 

Jag har aldrig sagt att ja är perfekt, ja känner ingen som ja som påpekar o vet mina brister o skavanker så väl som mej själv men nånstans känner ja mej ändå så "original" o de finns det inte många kvar av i denna årsmodell:) 

Ja bryr mej inte vad du tänker om mej, förmodligen tänker ja inte alls på dej så de säger väl rätt mkt! 


De tar rätt mkt kraft att behöva förklara, kämpa o beskriva saker som ingen skulle förstå, som ingen fattar lr som de faktiskt inte finns några svar på. Så varför försöka, varför sträva efter något som är omöjligt, Gunde Svahn hade inte rätt, ingenting är omöjligt! Jo Gunde , det är det visst! 

Om ja tycker att den bästa killen är han som somnar in med än o kl 07.00 o vaknar upp som en engelsk breakfeast , varför händer det inte då? 



 O Om man säger att man ska vara vänner , varför är man inte de då? 

O samtidigt...



Vi har lixom krånglat till de för oss från början, vi ställer för höga krav på vänner, familj o bekanta. Vi begär de omöjliga!  Vi har absolut sett för många kärleks filmer , byggt upp de bästa vänskaps banden o där efter börjat ljuga för man inte får såra någon även om sanningen skulle behöva komma fram! 
Ibland känns de som ja lever i nån låstas värld , iof är de väldigt tryggt o säkert, varför utsätta sej för fara o man skulle väl aldrig sätta sej själv på spel, för chansen att bli sårad , den tanken är för skrämmande. Man önskar så mkt mod från nån annan, snälla ta mej med storm men man skulle aldrig göra de själv!  

Tricket är nog, så länge du vet vem du är, o vad som gör dej glad spelar det ingen roll hur andra ser dej 👍 

Pussa 




Morgon stund. Har kaffe i mun?


Det gick sådär att sluta dricka kaffe, sitter nu med min fjärde kopp o funderar om de är oki med den 5, asså kopparna är ju rätt små:) 
Nu börjar de klia i kroppen. Ja har "vilat" klart! Det finns inget mer att göra om i hemmet lr städa, om möbleringen blev godkänd o tvätt korgen lyser med sitt eko. Nu vill ja jobba igen, åh de gör ja imon men det känns ändå för långt:) ja har provat en massa ny streshing o ja vet inte varför ja gillar de så, man ser ju inte klok ut o de gör ont i massa nya muskler men ja känner mej så mkt bättre i kroppen:) 


Fick höra från vännen att någon har sagt att ja ser så vältränad ut o alltid går i mina tränings kläder, haha. Oja att ja går i dom men att ja inte tränar lika mkt. Alltså de är ju bara otroligt skönt att gå i, visst ja går ut o går rätt mkt men att j skulle ställa mej på ett gym , de händer inte:) därför känns mitt gymkort för 3000 sådär som ligger i väskan o ska hämtats ut, men absolut det kändes bra då, flytt, ny start , nu kör vi, oooonej:) ja kör på mitt egna hemma gym o mina egna promenader där ja går med min asabasa bra musik i lurarna i slott skogen, kollar gång på gång att ingen går bakom o vickar på röven med på hiphop beatsen i bakgrunden:) 
Ja är ändå rätt nöjd med min kropp, de måste man vara! Varje skavank är min skavank, en del av mej , visst önskar ja ibland att min rumpa skulle sluta dansa när ja gjorde de för länge sen o hur nöjd är man inte i kvälls ljus när man ligger raklång o kollar vilket platt mage man har;) tills morgonen kommer o man måste ställa sej upp igen i dags ljus o inse, att trx, bodypump o crossfit är säkert jätte kul för nån annan, inte mej:) 



Igår kom mina nya kläder, i love! Ja hatar att man vet att snart är djurtemat över o nått annat inne, de där har ja aldrig haft koll på så egentligen oroar ja mej inte, ne ja är sån som måste lära mej något mode o när ja väl lärt mej de är se ute igen men så får de sååå va, ja gillar att ta fram zebran i mig o en o annan tiger:) 



Ja har ju precis lärt mej måla ögon brynen lixom, åh de som är så inne;)

Ikväll är de korv kväll med bonde söker fru på schemat, o är de nått ja är bra på så är det äta korv. Ja försökte förklara en gång för en vän att problemet på krogen är inte att få hem någon om de är det man skulle vilja, problemet är att få dom fortfarande vilja gå hem när dom sett mej äta fyllemats korven på citygrillen:) 

, Pussa 

Mys morgon!

Idag går ja all in för mys morgon. Det är blåsigt regn o kallt ute så Ida "vilar ja inne" tänder ljus, äter risgryns gröt med överdrivet mkt socker på o bäddar om sofies säng:) hämtat upp vinter jackor o bär ner sommar kläder. Ja byter helt enkelt om till höst nu, ja försöker även sluta med min kaffe abstinens o prövat dricka grönt the varje morgon i stället men det ända ja egentligen längtar till är  ju kaffe koppen som ja får ta runt 3 men de blir säkert bra de med, bättre en 4 panik koppar på morgonen:) 

Igår var en bra dag oxå,speciellt  storhandligen på kvällen. Den är spännande o riskfylld. Vi betalar varannan gång  men ja blir oftast lite ifrågasatt om vi verkligen behöver de här? Precis som mamma på yngre dagar, men eftersom ja oftast inte fick hänga med mamma o handla eftersom ja inte kunde bete mej sa hon kanske ja tycker om att handla just så mkt mer nu:) men denna gången blev de storvinst för mej, ljus slingor , fikon o ekologiska vindruvor, vanilj kesella o cellsius gick igenom hur bra som helst, den ända frågan var om vi behövde cream fresch o de var ju faktiskt nästan de ända som vi behövde så den var ju lätt:) 


Nej Sofie o ja har inte alls samma uppfattning om vad som behövs i ett hem o är livs viktigt, så som mys. Utan mys inget hem tycker ja, alltså ja kan skippa äta i veckor om ja bara har ljus o vindruvor:)  + att ja för första gången i mitt liv blivit lite mån o krämer är bara kul, ja har ju alltid kollat förundras värt på Sofie när hon smörjer sej med alla olika krämer o tar hand om sej själv, så nu kollar ja vad Sofie köper sen testar o sen köper ja de själv. Sen att ja inte har nån aning om var o hur de ska användas spelar ingen roll, ja känner ändå att ja är så mån om mej själv o det känns så bra;) 


Ryggen mår bättre o tabletterna gör susen, ja gillar ju inte att bli tillsagd att vila, då känns det som tonårs Malin tittar fram o ja ska göra allt utan vila men ska ja va ärlig så är de här första gången ja blivit rädd för min kropp så ja vilar faktiskt, på mitt sätt, ja sätter iaf viloläget runt mej o hoppas falla in i det. Är det något som får mej lung är de ju faktiskt att städa, de är nån jävla terapi. Folk tycker nog ja är konstigt när ja ber om att få städa hos dom men de är väl mer konstigt att inte låta mej göra de, städa, vem vill göra de själv? Jo jag:) 


Men nu börjar ja längta hem till min människor, fast ja har otroligt fina människor här med så är de i Tranås ja både har höger o vänster arm o de kan ju va lite svårt att leva utan;) 
Så vila, jobba o sen väntar 10 otroligt sköna dagar hemma ❤



.....

Vår djupaste rädsla är inte
att vara otillräckliga. 

Vår djupaste fruktan är
att vi är omåttligt kraftfulla. 

Det är vårt ljus, inte vårt mörker
som skrämmer oss mest. 

Vi frågar oss själva:
Vem är jag som tror mig vara
briljant, storslagen och talangfull? 

Egentligen,
om du inte är det, vad är du då? 

Du är ett barn av guld. 

Att du leker liten
förbättrar inte världen. 

Det är ingenting upplyst med att
förminska dig så att andra inte
ska känna sig osäkra omkring dig. 

Vi föddes till att manifestera härlighet som är i oss. 

Den är inte bara i några av oss,
den är i oss alla. 

och när vi låter vårt eget ljus skina
ger vi omedvetet andra människor
tillåtelse att göra detsamma. 

När vi är frigjorda från vår egen rädsla,
frigör vår närvaro automatiskt andra. 









Lilla helgen!

Då är helgen nästan över, bara vilodagen söndag kvar o de kommer inte vara många järn i elden denna dag! 
Men i tors var de dags att lämna Tranås igen o ja hade då känt några dagar att ja hade ont i min kärlekes handtag som enligt mej absolut får för lite kärlek men ja tänkte, lite massage o ormsalva på de här så gör det susen! 
06.00 fredag morgon vakande ja upp o tänkte, jahopp nu är livet över, ryggen har gått av o ja håller på o sluta andas. Ja måste ju nu säga att ja är den sista som frivilligt tar mej till ett sjukhus men de var dags att inte bråka. Ja tog upp mobilen o sofie sa, bra du ringer mamma. öhh ne, ja ringer jusse o kollar att hon har koll på mitt testamente, ja ska fan inte ge min bil till de grottmongot o mina yankee ljus följer med mej i graven:) 
Mot Sahlgrenska o där blev de full rulle, syrgas, ekg, blodprover o iväg körd till avdelning grön. 

Dom anade propp eftersom ja hade ont i vader o ja fick medicin mot de, smärtstillande ,röntgen o japp frågan om dom där härliga fingrarna i rumpan skulle va oki, NEJ. Inte idag, ja försöker sluta! Men efter 5 timmar fick ja åka hem, med en påse tabletter o order om att vila! Dom vet inte var de var men ja känner mej ändå lung efter den undersökningen så kan de inte va nått allvarligt, ja tänker mej om ja hade varit i Tranås, har du suttit fel på sista tiden? Nehe oki men ta en Ipren o åk hem:)

Japp vila var de men de är inte ja, ja skulle ju va med på mitt första bröllop på jobbet o ja hade ju längtat så! Så de fick bli så, japp jobbet blev inte så jätte glada när dom såg att ja ändå dök upp men ja jobbade mej in i gänget o ja bevisade både för dom o för mej att med smärtstillande tabletter är 12 timmar inga problem, o för att ändå visa kroppen vem som egentligen bestämmer här skrev ja upp mej på varje pass denna vecka o helgen som kommer, tadaaaa! 


O heja på blommor kom från familjen till oss o de värmer så, ja älskar blommor! Men de va de roligaste ja gjort på länge, tjejen som hade ansvar va så duktigt o gjorde de så lätt för oss. Maten var så otroligt god o fin o allt blev så bra! 

Ja älskar verkligen mitt jobb,dom imponerar på mej gång på gång o ja hoppas verkligen dom är nöjda med mej! 
Denna veckan ska ja göra till massa bra, ja längtar så redan till Tranås men tiden går fort o snart vaknar ja upp på Saras soffa igen ❤ 

Åh kom ihåg, people change and things go wrong but just remember, LIFE goes on!!!




......?

Här har ni mej, en tjej på 26 år som säkert är precis som vilken 26 årig tjej som helst? 
Som alltid kommer sträva att kunna komma i en byxstorlek mindre än vad man ska kunna andas i. Som vill gråta när man har en dålig hårdag, o som blir glad att shoppa med pengar man inte har. Som alltid väntar på de där gulliga morgon smset som aldrig kommer o tror att en dag kommer man bli upplyft på tåg perrongen, precis som i filmen? Som alltid tänker att brösten kunde fått va lite rundare o ja vinner nog dom där miljonerna nån dag. Jag är nog i slutet precis som alla andra , tänker lika mkt, tänker lika fel o hoppas på den där postit lappen med alla svaren. 


När ja i mina drömmar springer på ängen med blåsten i mitt hår, badar naken i spegel klart vatten o äter vatten melon utan att de rinner ner på min vita volang klänning tänker ja ändå... Är de så här de ska va. Ja har valt att inte jobba ett 7-4 jobb. Inte bara vara lycklig på fredagar o lördagar o längta efter dessa semester veckor. Ja försöker välja mitt liv ja mår bäst av för stunden. O just nu är den halv tid o Göteborg o halvtid i Tranås. Tranås som ja aldrig älskat så mkt som nu men som även har sin historia. 

En gång satte ja mej i min lägenhet o valde stanna där. Livet var slut o ja ville inte lämna min säkerhet. Ja var sjukskriven i 2 år efter krocken o hade ja nu vetat att det fanns andra alternativ så hade ja så självklart valt dom:)
Men mitt liv blev en bubbla, varje steg utanför dörren blev jobbiga, att gå ut bland folk blev en sån rädsla, tänk om dom skulle fråga hur ja mådde, va ja gör nu för tiden o vad ja jobbar med? 
-ne ja är sjukskriven, äter gladapiller o panik dricker mjölk på nätterna, hur mår du själv? 
Det fanns inte för mej att sätta mej i den situationen åh ja gjorde de inte heller. Ja skapade mej en vänskap som gjorde allt de där åt mej. Förlät mej gång på gång när ja inte dök upp, sket i att höra av mej o aldrig ställde upp. Det fanns även de som som tänkte., hon är ju ledig, varför kan inte hon hjälpa till o flytta, bära hit o dit, förbereda allt för kvällen, badtunnan. Hon jobbar ju inte ändå? O de gjorde ja inte, så de var bara att ställa upp, på allt! O även att kroppen skrek nej så kunde ja aldrig erkänna för mej själv att ja hade det! De gjorde ja så bra i min lägenhet själv sen ändå. 

Men nu är det där länge sen, men de satte sina spår. Ja känner att ja halkar in på samma spår när ja är hemma, rädd för möten, rädd att visa mej ute, o inte lita på mej själv. Att soffan, koppen the o ljusen är så mer lockande. 
Men i Göteborg, där vågar ja allt, ja är inte rädd för att handla, frågan hur man mår lr gå själv på gatorna, självklart har ja lurarna i öronen men annars är ja en så bra kan själv tjej. Det är där de är jobbigaste, att ha sina människor i Tranås som ja älskar så men att i Göteborg vågar ja leva.
Ja älskar mitt jobb, ja är så glad att träffa nya vänner o lära mej nya gator o stationer varje dag. Men i Tranås har ja mina människor? 

Den där postit lappen kommer ju aldrig komma utan som vanligt måste man följa sin magkänsla? Kan ja hitta tillbaka till Tranås? Kan ja sluta va rädd lr kommer de sitta i som ett tuggummi i håret, man tror de är omöjligt att få ut men med lite tålamod o slit så går det till sist:) 
Kommer ja trivas att känna mej äldst på syndrom , kommer ja hitta han , han som när ja vaknar i panik på nätterna men direkt ser honom blir lung o somnar om. Han ja kommer bli så glad av att se med handen i byxerna snappandes med tv dosan i soffan ? 
Han som förstår att de där morgon smset nästan är lika bra som en trisslott med tv vinsten på o som aldrig kommer skratta när ja alltid tror att de är artisterna som sjunger fel text o inte jag?  När ja surar ihop för han inte fattar att nej betyder ja o han aldrig kommer fatta varför hans kläder luktar nytvättat. 
Vågar ja leva i Tranås? För hur ja än vrider o vänder på dej just nu finner ja inga svar, o ja lyfter på stenar o blåser undan moln, men inget! 

Ja kanske inte är som vilken 26 årig ändå för ja har redan fattat att ja inte kan ha storlek 26, aldrig kommer springa på perrongen lr få de söta morgonen smset av honom. 

Men ja vet att nej, vi kan inte leva om några dagar hur mkt än vi skulle behövt de men vi kan välja att göra varje ny dag nu till något bra! 


Du, bara du!


Det finns dagar ja funderar o tänker hur ja någonsin ska kunna leva utan dej! Din plats i mitt hjärta är ristad med diamant. Du har aldrig behövt kämpa så hårt för den platsen , utan egentligen fick du den bara, men de är de sista ja kommer ångra. I 13 år har du funnits vid min sida, aldrig delat mej med någon annan , aldrig klagat på min mat o du har aldrig dömt mej. När ja inte orkat gå med dej har du lagt dej jämte o väntat, absolut påmint att du funnits där, börjat snarka o aldrig velat att ja ska sluta klia. Du har räddat mej från dåliga val o snällt legat imellan hela natten tills hemsläpet skulle gå:) 

Dagar närmar sej, du har levt ett liv med oss, du har gett så mkt liv för oss o du har lurat döden mer gånger än en katt. Men du ont hjärtat, ja vet att du inte visar de, du har aldrig visat smärta i hela ditt liv o dagen den där jävla pittbullen satt fast i dej i en evighet o ja trodde du hade öppnar ögonen för sista gånger var du starkast i hela världen, lika så när polis hundarna attackerade dej o när sjukdom kom så har du kämpat dej tillbaka! 

Ja kan inte förstå hur ja ska kunna åka ut till huset o inte mötas av dej där. Hur du blir så lycklig när du får åka med i bilen lr va med en hel kväll på verandan sena sommar kvällar! Alla båt turer o ja kommer inte kunna kolla på en sten utan att se dej, sten hur sjutton kunde de bli din favvo när vi köpt leksaker för tusentals kronor:) Men du är så nöjd älsk, sten o pappas tofflor har alltid varit det bästa! Ja kommer ihåg när ja körde in till stan,du skulle med o ja gick till sist med på de efter ett flertal stolle ryck.när ja var halv vägs ser ja att bagage luckan var öppen o ja har nog aldrig blivit så skrämd. Var du hoppade ut på vägen vet ja men när ja kom springandes ner för backen o du låg som vanligt o solade vid väggen som inget hade hänt, de var då ja förstod att du var speciell! Lika smart alla gånger du lyckats ta pålägget på alla mackor utan vi märkt de o tusen tack för alla gånger du ätit upp min frukost, att de bara var du som fattade att ja verkligen inte gillar frukost:) o vad du upplevt, land o rike, fjällen o farmors hus i Hofors . Dina steg har varit så fina på alla gröna gräs mattor o din vita päls har passat så bra in när snön fallit! 
Ja hoppas du har varit så lycklig med oss för du anar inte hur mkt du gjort för oss. Men snart säger höfterna ifrån o du är den sista som ska få lida för att vi ska ha det bättre . Du försöker inte visa din smärta men vi ser Elvis!!' Du är starkast i hela världen men snart är tiden inne.. Den man alltid inser ska komma men gör allt för att glömma bort! 
Ja älskar dej så Elvis!!!! 

Manligt!

Igår hände de, vi förstod , de där
Som varit så omöjligt att förstå o man har gått i krig för! Man har bråkat hatat o tjatat men igår, då kom uppenbarelsen! När dagen började komma till sitt slut, maten var i magen, Alva var i sängen o bara det sista fixar kvar i lägenheten kvar. De så man kan somna lycklig o nöjd? Men vi ni! Vi SKEEET it! Vi sket i disken, klädhögen o osten på golvet! Vi gick till kylskåpet , tog varsin öl o satte oss med handen i byxorna o drack den där iskalla ölen! O vet ni vad., de var så jävla underbart! Vi var alla kvinnors hatobjekt:) o vi gillade det! En singa varje dag o världen kommer så öppna sej på ett nytt sett, lr?

Ikväll har ja haft världens bästa kväll ute i Eketorp dock utan min människa men med dom andra 2. Att köttfärssås , en Bobo o en Tobbe kan bli så bra:) varje gång den gossen säger mitt namn, tur sej o tar min hand o vill visa det mest viktiga i världen. Att han kan hoppa i sängen kan va så underbart, alla problem i världen är som bortblåsta o de behöver man ibland! Fråga mej varje dag vad ja är stoltast över o svaret kommer alltid bli att få va gudmor åt den gossen !


Nakna på månen

Tillbax i mitt Tranås o allt är så bra, älskar mitt jobb o är så glad att ja har chansen att få vara så många dagar hemma med mina människor ❤

Men imon är de redan måndag o då fr ja redan ångest att de ska bli tors kväll o ja måste köra tillbaka, mest för att nu är parnings tiden över för älgarna men tro fan inte de blir lungt då, imon börjar nämligen jakten! Då blir dom ju ännu mer galna o ja mer liten o rädd i min bil. Ja föreställer mej att att hade ja filmats mellan Gränna- Tranås kvälls tid när ja kör hade ja fått flera miljoner tittare på youtube:) ja är inte klok, när ja kommer fram till mitt mål har ja ärligt talat ingen aning hur ja kom fram:) dagen efter när ja ska köra bil i stan så skrattar ja så ja hinner bli rädd om ja någonsin ska få luft igen för hur min stol är inställd då, ja  ändrar körstil till pansio Ulla 93 , döv, blind o crazy;) 
Sen är de även helt otroligt så fort ja ser ett viltstängsel finns det inget stopp, då tror ja att inget annat kan hända o ja med i fast and furies ( hur de nu stavas:) 

Ja hade tänkt skriva ett så kul inlägg men ja orkar inte ens försöka, ja är så jävla bakis. Sara o ja drack en milshake, ett glas bubbel( mest för Sara vaskade resten) o 4 klunkar öl igår,vilken skiva:) de slängdes av kläder o gjordes naken dansar, ja badade näck i ica fontänen o låg i en buske i hätte, eller? :)ja försöker intala mej själv att ja saknar vin o utekvällar men måste nog inse att ja inte gör de bara helt enkelt, pensionen är nära o rullatron beställd;) ne nu ska ja bara njuta av min myskväll efter en eftermiddag med min höger o en hejdundrande hockeymatch. När de blir så spännande o ja blir lite för insatt. De är inte bra för nån runt mej o minst mej själv! 70 kr godis senare o tankarna, fy sjutton om blickar kunde tala! 

När man möter en annan människas blick o blickarna släpps inte, 1000 stjärnor  hinner blinka, tiden stannar. Där fanns bara han o ja, nakna mitt på isen bland rumpnissar o troll, vi flög till månen o hem igen o vi var lyckligast i hela världen.... Sen gick han! Precis när ja skulle ge blicken vad ja heter på insta o bjuda på korv med bröd! Nu sitter han säkert o tänker på mej hela kvällen o undrar vem ja var, snälla fråga inte nån om mej, de kommer inte leda till något bra:) Men gu va ja älskar sånna blickar! 


Ayianapa

Igår var ja o fikade med en tjej från min lilla säsong i ayianapa:) som tur var så kom Camilla ihåg lika "lite"som ja fast ja typ kommer ihåg allt:) men de skrattades o forskades lite i den säsongen men de är mer dåtid än nu tid så resten av fikan var så mer uppskattad:)! Där satt hon. Fina Camilla, hon som alltid fick oss skratta men som ja aldrig kommer fatta va hon gjorde på en bar utbildning?, hon hade ju noll koll på cl mått o vad som går o blanda lr inte;) hon kommer ihåg mina galenskaper o då ja tog en servett o torkade av smulorna på bordet så började hon skratta , ja just de du är ju helt crazy i att städa:) sedan efter ett tag sa hon men Malin. De känns som du är så mkt lugnare nu? 

Sen kommer de svåra, de är säkert 5 år sen vi såg sist om inte 6 o var börjar man, för man vill ju veta allt o mycket på så lite tid som möjligt. Camilla hade de lätt, så lätt som ja nog egentligen önskar ja hade haft det, ett halvår efter Cypern flyttade hon o hennes kille till Göteborg, jobbat på samma jobb i 4 år, utbildat sej till make up artist o nu pluggar till fröken o japp ja var tvungen att ställa frågan, Camilla är du lika kär i Pierre som du alltid varit o det där strålandes leendet svaret ja gav så mkt lycka o lite ångest haha:) Då bestämde ja mej att fråga? Hur sjutton får man det hålla? O svaret var ju så enkelt? - Malin man måste bara träffa någon som man inte vill slå ihjäl även när man skulle vilja göra de:) 
Jaha är de så enkelt? O då frågade ja att om ja gjort fel när ja blivit galen när han råkat glömma några strumpor i min lägenhet , då ja alltid kryper ner i soffan efter han somnat lr blivit arg när han ville hålla handen på stan, o ja hade gjort så fel, men de vet ja ju egentligen men man lär sej aldrig om man inte testat tror ja;) 


Sen var de ja, min historia under 6 år på mindre än 15 minuter? O de är nu de skrämmer mej, ja kan den, så väl! Ja kommer hem från ayianapa o inser att den här pojken gör inte mej väl, han har vist en tendens att vilja ha mer än en flickvän o de är dags att gå vidare. O istället träffar ja han som ska visa sej 6 år senare att när ja fann honom igen fann ja även mej själv. Men det en kärleks historia som inte ska nämnas här o nu, men som ja vet att ja ska berätta för mina barn senare, de finns så mkt att lära sej utav den!
Men 6 år av mitt liv- 2 Sälen säsonger, en krock, Sydafrika 2 gånger, Bali , Norge säsong, smögen säsong o tillbaka till krocken. 2 år sjukskriven , hemmet o hur man tar sej tillbaka från att deppat ihop helt!  I slutet gör ja inte historien rolig! Utan de där 2 åren då ja var sjukskriven ,där ja tappade bort mej själv tar så mkt plats! Så ja tänker ändra det där nu. De får inte låta som ja inte är nöjd, lycklig lr ångrar något, men att ja gör men de går ju inte ändra nu:) 

Ja har levt ett liv så många andra drömt om o lika som ja drömt om deras. Ja har  försökt att aldrig stanna upp o tänka om , det är min högsta önskan att inte behöva göra de. Ja har varit betuttad över öronen o sårad , ja har varit så lycklig men även olycklig. Men idag är ja så glad för allt! Ja är lycklig , ja är gudmor åt världens finaste pojk. Har vänner som ja inte skulle byta bort för något i världen, ja har ett jobb ja älskar o drömmer om en egen lägenhet som inte är jätte långt bort. Ja är lugn i mej själv o vågar lite mer än förr. Min historia är bra:) 
O fikan började lida till sitt slut o där kom de. Kärleken då? O hur berättar man den historien på mindre en 4 minuter?  - vi är lyckligt kära bara att han vet inte om det än haha:) 

Måndag

Ja säger det igen, måndag är den dagen man verkligen inser hur lång en vecka är! De är första gången ja hade tråkigt på jobbet o ja fick panik! Ja vet inte om måndag är den dagen mest folk kör på den fjantiga dieten 5,2 för Ida skulle tydligen inte någon äta på slottet! De gör ju inget när ja får sätta igång o pyssla, blanda the sorter, fylla på honungen o fylla på alla hyllor pedantiskt men när de tog slut o allt ja kunde höra i mina öron var , Malin vi vill gärna att du smakar allt vi säljer så du vet vad det smakar! 


Men neeeej, ja vill inte, ja kan inte. Är de nu ja söker direkt till kommande bigest looser? För vi har säkert 30 olika bakverk o ja förstår inte vem som skulle vilja mej så här illa? Men ja stod imot, ja har precis börjar gilla min kropp igen så de skulle bara va så elakt mot en själv. Det där är konstigt, hur man kan bli så skeptiskt mot sej själv när man inte har nån runt sej som berättar att man är lite fin. De är så lite som behövs för de ska bli så bra:)  men paniken la sej när ja skulle gå ut o plocka lite blommor till borden, vem skulle inte bli glad att gå igenom denna port? 

Men dagen rullade på, ja kände att måndagen skulle va över o ja skulle säkert ha massa sms när ja hämtade min mobil igen o att ja hade. Jusse hade ätit 4 toast , Jenny hade klippt sej o Sara , ja hon är bara som hon är:) ja har gett förslag om mitt hörlursdans , yoga 10 situps pass som ja ska börja köra för frivilliga bullätande människor. Mamma har köpt en kort kjol o pappa har precis fattat hur man kan ta kort på sej själv i mobilen:) ja saknar alla så där hemma men ja tycker de är så skönt att va lite hemma i mitt andra hem oxå men de säger ja aldrig till Sara, där hänger man redan på en skör tråd, hon ska nämligen till ett medium imon o idag slog de mej att ja absolut inte sitter säkert! Tänk om hon skulle säga att Sara umgås med fel ungänge, då skulle man ju ryka snabbt som bara den eftersom Sara tror på allt nån säger;) 

Ne de gör hon inte, skööööja! Däremot ser ja fram mot hennes kommande kill förslag, hon har hittat han med det, men  hon vet inte något om honom men hon tror han är så bra. Ikväll ska de skickas en bild, ja har redan bokat kyrka , lagt bud på ett hus o köpt sexiga underkläder! ..... 

Åh hur gulligt det än är varje gång nån tänker en tanke åt mej, ett tips till min kärleks historia så vet ja redan innerst inne vad ja söker, åh han är så vald o så långt bort men ändå så nära . Det där är konstigt, som vanligt !:) 


Tooooooast brud!

De är ju ingen hemlighet att Jenny blivit friad till o de tog inte långt innan ja insåg att här var de dags att börja leverera för att impa, vi är ju fler som vill ha den här platsen men ja började bra o just nu är inte min konkurrens så hård känner ja, för tillfället är ja inte ens bjuden då ja hotat Jenny hur hennes möhippa kommer va men ja kämpar. Här är mitt förslag:  



Sen var de Saras tur men eftersom hon hade vin kväll med tjejerna tog ja chansen att ge hennes förslag oxå som ja kan tänka mej hur hon tänker. Så Saras förslag:  



Så nu är de bara att börja rösta gott folk. Spänningen är olidlig . Har Jenny tur o ja vinner så finns de chans att får låna min mus deo till bröllops natten, asså ja trodde de va deo o de va de ju till viss del men inte till under armarna som ja trodde:) vem sjutton sprutar deo i fiffi, med orange blomma doft haha. Lr kanske efter en lång ute kväll med grymma moves o drinkar i överflöd, vem vill inte smaka apelsin då när man hittar kärleken kvart över 3?:) 



Hemma?

Lämnat min familj o gillar det inte! De dom gör för mej hemma går inte att sätta ord på, lr låt mej försöka! Nepp de finns inga ord som lixom kan slå ord man kan läsa. Ja har aldrig varit så hemmakär som nu, ja har aldrig varit så mammig o pappig o så himla neady men ja låter mej va de. Nån gång måste väl alltid bli den första ❤

Ja undrar om ja någonsin kommer börja gilla Göteborg på riktigt? Nej ja har inte haft de ultimata boendet, 3 i en längenhet går bra ett tag men sen börjar de bita i egentiden:) o självklart är målet ändå att ha en liten egen lya o planen finns där, ja ska bara se till att behålla jobbet så löser sej de oxå:) denna månaden blir absolut att leva på monopol pengar o köpa dröm gårdar o hus men de gör mej inget, ja har lärt mej leva på luft förut:) 

Men nu är ja i Göteborg o jobbar några dagar al in! Sen packar ja bilen o kör hemåt, om o om igen! Sofie o ja blir även symbo för 2 imon o de ska firas med ost o champagne , de sa hon iaf idag men vi får se imon, har precis fått ut dom o dom ska på barty o de vet vi ju hur de brukar bli, sist dom hade varit ute o ja skulle smyga förbi soffan till balkongen, japp där låg en snopp synlig, de kan man kalla att välkomnande godmorgon haha ,men nu är ja värdens lyckligaste! Aldrig förr har så många ljus tänts så snabbt o ala 70 tal style åkt på. 
Ja slängde även på ett par stora ring örhängen o satte på Britneys låt lucky i hörlurarna o världens ego kväll kunde börja såå kul:) ja hade både glossybox o hm leverans att öpnna när ja kom hem så haft en liten egen julafton  :) 

Så nu laddar ja om
För en vecka med fullfart o inte massa onödigt goooojs o bök! 

Pussa 

Hej...


Hej mitt namn är Malin o ibland ställer ja till de för mej, när ja tänker efter händer det ganska ofta. De kan handla om att vilja för mkt men inte kunna, tänka efter när det är försent lr helt enkelt blir de bara lite för struligt för att kunna lösa. Idag började dagen så, ja blir inringd på jobb tills på lördag, ja blir glad o säger genast ja. När ja lagt på kommer hjärte smällen! Hur tar ja mej ut från Sara utan hon märker de en dag tidigare än ja lovat? Ja är så körd, de inser ja direkt! De är här ja senare förstår att nån måste finnas där uppe bland stjärnor o utomjordingar, för ja blir 10 min senare avringd o schemat är tillbax som vanligt! Tack tack tack:) 

Hej ja heter Malin o har förstått att det är kanel bullens dag o ja älskart! 

Hej ja heter Malin o blir så jävla förbannad på denna gåta, ja fattar inget! Den har på så alla sätt förstört min dag o ja hatart! 

Hej ja heter Malin o tror att ja är
Människa man kan tycka om man kommer under skalet! Ja tycker dock de är tråkigt att ja har byggt upp en järnmur runt mej som tål o skyddar från allt, förutom de där osäkra. Som slår en på käften om o om igen:) en gång skaffade ja en regel för mej själv för att underlätta vardagen lite , den löd så här: vill ja något så gör ja de. Hur enkel som helst, vad kan gå fel. Allt! För man gör aldrig de, man tänker om , man tänker rätt o tänker fel. Man är så rädd att bli nekad till lr skrattad åt. Man är så rädd för att folk ska veta o dömma, ja är så rädd att nån ska skada min mur för så fort nån ger mej osäkerhet känns de som dom har hittat en liten liten spricka o ljus tittar in o de skrämmer mej så när ja absolut inte tillåtit de. Men när väl de där lilla ljuset kommit in är de så svårt att släcka , för det är ju ändå något som tagits sej in av en mening.... 





❤❤❤

Dagarna går så fort ! 
Är de nån gång 7 gånger i veckan inte räcker till så är de nu,är de nu ja har några komptimmar i mitt liv så vill ja ta ut dom nu. Det måste ja väl ha, ja har så levt för 2 vissa stunder o kämpat för 3 så nu väljer ja ta ut dom! Ja försöker göra något bra utav dagarna ja är hemma, ja försöker rätta till saker o hjälpa till! Ja vet inte var de kommer leda men är de en dröm ja har o kämpar för är det de kommande grill kvällarna i Eketorp ❤
Ja känner mej så hemma hos Sara o ja är så lycklig att ja får träffa min högra hand lite oftare. Den där bilturer till näckström på kvällen o när Alva äter min mat gör mej till världens lyckligaste! För ja, bland allt ont o orättvisa får man inte glömma bort det lyckliga i allt! Vad vi har, o vilka underbara människor som man har runt sej! Självklart , ja har svår att glömma ett ansikte men i vissa fall är de värt ett försök:)  men ja försöker inte glömma all lycka i allt, hur fint ja har de o hur bra ja mår i mej själv, att ja har aldrig älskat mitt Tranås så mkt som nu o är tillbaka i en vardag utan sömnlösa nätter o ett svagt hjärta! Tiden läker alla sår, så är de bara! 
Men skulle ja ha ett problem i mitt liv nu är de att ja saknar så att lyssna på musik i en bra jävla högtalare, svänga lite på höfterna, ensam i ett rum , oja självklart ett tänt ljus lr två men ja behöver dansa i min ensamhet. De börjar se så dumt ut när ja springer på Ica med hörlurarna i o lyssnar på drift shop o tror ja diggar för mej själv, i min ensamhet är ja ju en sååå bra dansare o hipphoppare;)
Snart är iaf dagarna slut o ja ska hem o göra ett 60 timmars pass innan ja åker hem igen, o ja vill bara hem! Men bröllop väntar o herrmiddag o de ska bli så kul att få lära mej planera o ta ansvar om sånt! De här börjar kännas som ja kommer bli den nya 27 dresses, evig singel men så bra brudtärna till andras evig kärlek:) 
Lunchen med farmor slutade sådär i veckan, de va på tiden att ja träffade någon som fick ner mej på jorden, hon sa de så fint. De bästa sättet att leva länge är att alltid veta att man kommer vakna upp till något vackert. Ja förstår så väl men ja försökte förklara att det är inte som förr farmor, de är inte lika enkelt längre utan de är ett himla massa krångel o bök, då kom det igen . Ja skulle sökt till bonde söker fru när den där Andres från Karlstad var med:) o i efterhand kanske ja fan borde gjort det:) men man kan aldrig tänka om, bara tänka framåt:)  älska! 


wonderwomen.blogg.se

Liten Tjej, Många sanningar! Söker kickar i livet o kan inte leva utan apelsiner o vanilj kvarg. Trivs bäst under vattnet i ett badkar 💋

RSS 2.0