2 mån

Efter en lång morgon på sjukhuset med 8 blod rör upptappade så hoppas ja väl att de här är gången dom hittar något, de känns som de skulle va på tiden!

Så kom dagen, 28 augusti är över o ja har varit på svensk mark i hela 2 månader. Ja intalar mej att de värsta är över, att nu kan de bara bli bättre:) De måste ja nog tro på! Ja har längtat efter den här dagen så mkt, inatt gick ja igenom allt för första men även sista gången. De blev en lång natt men nu blir de en sån där fjantig text som är så lätt att skiva men så svår att följa!

För de första förstår ja inte varför alla måste säga , du är värd såååå mkt bättre när han var värd allt?

Men de kommer en dag, då ja väljer att gå iväg från detta lilla drama, o dom som orsakar de. Att man börjar fokusera på dom som finns kvar o delar ens vardag:)

Ja tror ändå att livet är för kort att gå runt o vara ledsen utan de finns så mkt annat ja måste försöka förstå o då måste ja va riktigt uppmärksam ,-

Varför går så många människor upp i höga byggnader för att sedan betala en kikare för att se ner igen?

Om människor verkligen har utvecklats från apor , varför finns då apor kvar?

Ni ser ja har massa att tänka på förutom "det" så bäst att lägga på ett kol..

Pussa

Kärlek

Man tycker de borde va de lättaste o bästa på jorden, hur svårt kan de lixom va, vi blir kära, flyttar ihop får barn o cirkeln är sluten! Japp så var de säkert för 100 år sen, även då att de inte var en jätte jämställdhet, nja frun var nog för de mesta hemma, maten skulle stå på bordet när mannen kom hem o leendet på läpparna. Men de där ändrades som tur va o Ida ska allt va lika, bra lr dåligt har ju ännu inte bestämt mej. Kvinnor kämpar för att vi ska va lika värda men ändå vill vi ha de lite mer lyx i hemmet, vi vill inte rensa avlopp, laga bilen lr hugga ved. Däremot tvättar vi de Oljiga kläderna, staplar veden o städar rent efter karlen. De där är uppdelat ändå, lite som förr i tiden. Vi skär grönsakerna, gör såsen, lägger köttet i marinaden o dukar de välkomnande bordet men gästerna tackar gubbjävlen för grillningen:)

Ja är två månaders tjejen. Efter 2 månader vet man om de kan gå länge, om de är över o vad som är rätt fel. Kanske de är för lite tid för efter 2 månader är de alltid över för mej :)

Till han kom, tillbax igen. Samma gamla visa, låter han gå, glömmer o förlåter. Sen kommer han in igen o nånting händer med mej. Ja hatar o då menar ja verkligen att ja gör de , ja hatar att ja aldrig erkänner för mej själv vad de är som händer, vad ja känner o vad ja gör åt de. Jo ja låser in de där känslorna långt inne i ett undangömt fack o låser med bultar,kedjor o hänglås. Sväljer nyckeln o kastar mej i sjön! O när ja väl är redo att dyrka upp allt med våld o ingen kraft kvar att glömma är de alltid försent!

Sista sommar strålarna!

Tillbaka till mitt Göte! Antibiotika kur i 2 veckor o en kämpning att komma tillbaka! Ja börjar bli så rädd att allt inte är som de ska va så nästa vecka ska ja på blod undersökning, de här suger så mkt kraft från mej o ja börjar verkligen tröttna. Lr de gjorde ja för länge sen men nu ligger ja fan på nån bristnings gräns! Så Ida spenderar ja dagen vid havet, här glömmer man de tråkiga o fokuserar på de bättre!

Vi har även blivit en trio. Han som skulle bo i mitt rum till oktober då tanken var att ja skulle komma hem har ni flyttat in. Alltså ännu en människa att skämma bort, han är kille. Han har massa kill vänner o ja inser vilket bra rykte ja kan få, så med engelsk frukost, bäddad säng o morgon sång ligger ja genast på plus, detta blir även då till att han känner sej så välkommen att ikväll serveras de hand egna glaserade revben , de vill säga om han kommer en för de har han inte gjort sen i går kl 09 då han lämnade haket:) ja kanske skrämt i väg honom;)

Ja söker jobb o hoppas o längtar till att samtalet ska komma, du fick jobbet! De är allt ja önskar mej nu. Ett jobb o en vanlig vardag! ❤❤❤

 

T-town

Antingen är ja världens sämsta Göteborgs bo lr så har ja världens finaste vänner i Tranås ! De är säkert både men nu är faktiskt syftet doktor Bosse som lockar mej mer. Ja har berättat innan att allt i Göteborg är en ända lång kö, o så är fallet inte i Tranås, jo kanske till klamydia centret men annars inte. 2 veckors vänte tid i Göteborg är 1 dag i Tranås o när syster ändå skulle hem o laga bilen var de bara att hänga på.

Kanske gjorde en o annan vän ledsen men målet är ju ändå att ja ska bli frisk nån gång för tro mej, är de något ja är trött på är det verkligen denna klena Malin. Ja säger om o om igen, skryter o hotar att ja kan lägga ner alla i min omgivning men måste nog erkänna att fallet inte alls är så längre, alltså bara just nu o de är inget vi ska prata högt om för snart är ja en Pippi igen, iof med försmå skor, har lixom alltid tyckt ja är såå mer en 37a än en 38 ;)

Ja kommer alltså hem i 2 dagar, hinner med en kräftskiva,doktorbesök o förhoppningsvis kanske en av sommarens sista grillkvällar i Eketorp. Just de där Eketorp som ja älskar så o alltid ser fram imot att öppna dörren till!

Så sol vänner o Tranås, skin lite extra på mej nu så ja får bli frisk , glömma de gamla o se fram imot de underbara nya! ❤

Lördagsfest

Vinet var kylt, nagellacket var roligt o klänningen var på o humöret på topp! De skulle bli en så bra kväll , 00.00 var ja hemma o stekte korv! Inte för att ja tycker de är jätte nödvändigt att hälla i sej vin o bli asrolig som förr men grejen att inte kunna göra de för ja har nu haft ett långvarigt virus, exakt i 1,5 år faktiskt så blir de lite tråkigare! Ja har ju så såååå överdrivet många vita blodkroppar som kämpar så mkt mot detta virus att kroppen då inte orkar med lite roligare aktiviteter:( men så får de va, men ja undrar ju när detta virus som bara kan gå över av sej själv faktiskt ska gå över! #surdag!

Sömnvarning!

3 timmar senare sitter ja då på spårvagnen, restaurang besöket är ett minne blott ,dock en skamsen tjej som tänker,att nej nu ska det inte stoppa mej längre! Ja har nämnt de förut o intalat mej själv att ja är mer van att leva med det att vara utan...

ÅNGEST? En dum liten grej som kan göra så stor skada. Vad just ordet betyder har ja faktiskt ingen aning om men att de finns o är sant är ja ett levande bevis på:) ja vet att ja alltid haft svårt att bestämma mej om saker, vad ja vill äta, klänning lr kjol, sova lr va vaken men de där är små saker. Sen kom krocken o där efter så mkt mer.

Från att va en tjej som alltid stod för sej själv , skinn på näsan o lycklig, självklart var ja oxå nära att svälja 9 Ipren när de tog slut med killen på 7ans disco men de här är något annat. Ja skulle vilja att de kom som en stekpanna i huvudet, men de här kryper på en som när armen håller på o somna! Där nån starns ska ja snabbt tänkta ut varför det händer, har ja sagt något fel till någon, har ja glömt bort nån, har ja sovit dåligt lr är ja bara rädd för en vanlig vardag, har ja fel skor lr varför vill ja inte åka o sätta mej på den där restaurangen? Här försvinner ja, långt under täcket o tänker, ja väntar på morgondagen , de kommer ju alltid en sån, den är säkert bättre lr helt enkelt måste vara!

De här är skrämmande jobbigt, jobbigt att inte kunna vara ja, stå för mej själv o erkänna att man ibland behöver lite stöd, man ska ju ändå gå med rullator nån gång så varför inte börja öva lite i smyg ?

Ja har rensökt mej själv, vänt ut o in på mej själv 1000 gånger o hittat en o annan krona men ja vill hitta mer. Ja vill veta varför de drabbar mej o vad man gör åt de, ja vill hindra de o kasta det från ett berg! De gör än så illa, så om nån har ett tips,även dom dumma är bra :) så lyssnar ja! Ja fortsätter puscha mej själv, så ja sitter ju här nu, inte på väg mot en restaurang utan en soffa o ett glas vin o mot en människa som ja ska få förstå, de är inte du, de är ja... De är alltid ett ja egentligen , så allt ja behöver göra är bara att bevisa att även mitt ja kan va bra! Ja kan:)

Alla är Goa o glada i götleborg!

Dålig uppdatering men tillbaka i Göteborg! Tranås blev inte som ja tänkt mej denna gång, vet inte om de var för att sommaren börjar lida mot sitt slut o man påminns om de hela tiden för de är de ända man säger- så här bra sommar har vi inte haft sen 94! O då tänker ja, hur sjutton kan vi vara nöjda med det isf, 94 kommer ja inte ens ihåg o ja missade ju denna halva sommaren:) oja ja hade sol i Kroatien men de glöms bort lika snabbt som semesterlönen tog slut:)

Men ska man va nöjd här, att man får uppleva 4 veckors sol o sedan sträva 11 månader till för att få uppleva barfota kvällar o grillldoftande tröjor igen. Ska den där jävla troskanten ges 4 veckor om året o fräknarna vara över på så kort stund. Varför kan inte Sverige bli ett Hawaii, ja sprutar ju hårspray dag in o dag ut för att de där jävla ozonlagret ska bli så tunt som möjligt o klimatet ska ändras:) dom gör ju inget annat än hotar att jorden så småningom ska brinna upp :)

Ja har haft världens bästa veckor, ja har lyckan att ha en såå himla bra svärm vänner om mej, ja tror inte mkt om mig själv men en sak vet ja åh de är att ja är en bra vän o den som ger den får:)!

Men de va lättare att va hemma förr, den sista biten i pusslet fanns då, även att ja inte hade något hem i Tranås så gjorde ja mej ett, ja kunde sätta på kaffe ,ta en lång dusch o göra mej en liten macka. Nu har ja bott på hotell o de är verkligen inte samma sak, känslan att va en ensam säljare ute på vägarna passar mig inte alls utan den där koppen the o filten i soffan , skeden i sängen o kramen på morgonen fick ju mej att älska Tranås så mkt mer!
Så nu kommer de o är så mkt lättare att gilla Göteborg mer för nu finns de där mysiga här, chansen till en filt en sked o många skratt är här nu. O ja gillar de! Även att Sara Jenny o Jusse kommer lura hem mig gång på gång börjar ja ändå förstå att Göteborg är mitt hem nu:) tror ja, Sara skulle iof kunna lura mig till Haparanda om de skulle va så- Malin de är asbra där, oki vi flyttar:)

Ida åker ja ut till klipporna igen, där kände ja mej bra, suger åt mej som sista solstrålarna som en tvättsvamp o hoppas verkligen fräknar o bikini linjen stannar kvar ett litet tag till!

Pussa

Tranås ❤

Tranås får mej alltid känna mej välkommen o ja älskart!

Mot havet!

Ida ska ja få uppleva Göteborgs kust för första gången här, det känns bra. Det är ju ändå något speciellt med de där klipporna o sol strålarna vid en sjö med salt i. O om ja inte blir så imponerad blir de iaf en så bra ny i instagram bild, lixom de livet handlar lite om nu, va lycklig bland hav blommor o grillar på instagram;) för alla vet de, att snart är de underbara solstrålarna ett minne blott o istället kommer de läggas ut miljoner bilder på regn med en klyftig text, längtar till sommaren, låt tiden gå fort osv:)

Så Ida får ja njuta lite extra o ikväll drömmer ja helt enkelt bara om en vanlig Stinas kyckling o kanske ett glas vin då ja har gått bananas att ja inte ska behöva gå till systemet på ett helt år utan gjorde den shoppingen igår!

Ja är glad , de här trodde ja inte för några veckor sen då ja förlorade både kärlek, min bästa vän o fick en jobbig start på sommaren , men fjantigt sagt men så sant. De som inte dödar än gör bara en starkare så me nya tag ror ja nog i hann detta året oxå;)

Pussa

Bra helg med fina Nina ❤

Vilken kväll ❤❤❤

Huset är städat, pizzan är uppäten, minnena börjar komma tillbaka o samtalen ringer om varandra:) de var en så himla bra kväll o de va nog va alla behövde!

Nu väntar städning i andra huset, packa för hemfärd o ta tag i de här lilla livet:) de kommer gå så bra, men först en bra helg med flickorna i götet! Pussa

wonderwomen.blogg.se

Liten Tjej, Många sanningar! Söker kickar i livet o kan inte leva utan apelsiner o vanilj kvarg. Trivs bäst under vattnet i ett badkar 💋

RSS 2.0