Panik inlägg!!!

Ja missade ju hela grejen, poängen. Pricken över iet, toppen på snoppen! jaaaaaaag vann ju självklart över Sara i armbrytnig!!! 


O dessutom gick ja in på statiol som ja tyckte förra gången blåste mej på valfri bulle då dom inte sa att den ingick för extra 3 kr!! Ja gick ut med 2 gratis bullar o styrkan åh nynnade på just idag är ja stark!    Vilken bra dag ❤❤❤


 


Hemma ❤

Nu är ja stark igen. Efter 3 dagars jobb fanns de inget annat än att sätta plattan i mattan o gasa hem efter söndagens pass, nu är de ju så att ja har tagit varenda helg tid så ja sedan kan spendera varenda minut ja kan hemma o de känns bra i varje ben i kroppen. Folk tränar sej starka, ja älskar mej till Hercules styrka! Så nu sitter ja i bilen hem från min ängel, nej ja kör inte o bloggar samtidigt, ja är inte riktigt där en o som alla andra kan skriva snabbt o fiffigt, ja skriver alla dator 1990 med ett finger i taget o ja får skäll men ja gillar det:) 

Det finns ingen bättre kvalité tid en den här, på en udda plats o inte som tänkt men ja är inte rädd mer. Ja var rädd att denna gången kommer vi förlora varandra, i en orättvis värld o i skuld o ångest! Men de kommer inte hända, var ja en går, bär ja mej med dom! Ja har orolig ångest för ja inte jobbat så mkt detta år åh inte alls bidrar till så mkt skatt till Villes medicin , men ja lugnar mej med att ja vägrar ju själv gå till läkarn med Nina problem o kanske där med Sparar in lite för andra! Men, 



Vi skattar lite, de kommer en tår o vi planerar framtiden. Vi har alla andra sååå stora problem som kommer Sara någonsin få nån att förstå hennes version av hur jorden kom till, ska Jusse överleva veckan med sina surgubbar på jobbet o är det här veckan ja åker o handlar på Ica själv, vem vet. Nu känns de som allt kan hända... Framtiden är ljus!! Vi har så mkt hopp om allt o gu va starka vi är med denna människa i mitten, Jenny! Hon kan falla hur många gånger som helst men hon kommer aldrig hinna nudda marken!

Igår fick ja dessutom käft på Sara , ja trodde de skulle va helt omöjligt men tiden var inne. Vi skulle bryta arm, japp de har bråkats o diskuterats i gänget, vem är starkast o ja står fast som vanligt att dom aldrig skulle få ner mej , o nej ja fattar, ja har inte en enda muskel på kroppen, ja vet ju inte ens vad är en biceps är o att hjärtat var en muskel, men ja är envis. I då tid är ja  Pippi o idag måste man vara stark för det är så mkt som tynger ner än i vardagen. 

Ja är lite trött på Nutiden! Ja är trött att inte få som ja vill, att folk inte ska förstå mej när ja skriver som ja pratar o pratar baklänges men menar rätt! Att bland drinkar, drömmar o fantasin så tar han mej med storm varje gång men tydligen i verkligenheten är det jävligt vindstilla!


Men mest trött ja nog för Sara ville åter igen diskutera de där med de 2 molekylerna tills kl 3 inatt igen, de är bara bita ihop. Livet som sambo är tydligen ge o ta o ja taaaaar o ger , ja älskar så att va hemma med mina tjejor. Utom dom hade ja gått naken, fortfarande trott raggsockar varit inne o aldrig fått träffa de manliga sakerna i mitt liv:) dom gör mej så bra! 

Dagarna ❤

Då är timmarna inte många förens de är dags att vända hem, bara för en kort stund men ändå, de kommer kännas som en evighet. Lika mkt som den här staden aldrig gjort mej klok har ingen annan stad heller lärt mej så mycket! 

Dagen började med ett oroligt sms att de var dags för Villes hjärt operation o kroppen knöt sej!!! De va bara att vänta, allt de här måste gå bra , de finns inget annat. Hur klarar sej mitt universum utan en sol? 
Men allt går så fort. Självklart hinner inte jag med alla andra människor i mitt liv, ja vill så se vännens nya hus o träffa min andra familj Johnson,ja vill så höras farmors historier om när en kola kostade 10 öre men ja ber om ursäkt, just nu finns de människor som går i förväg som ni alla andra gjort så många andra gånger, som ni låtit mej göra o alltid blivit förlåten o förlåtna! Men så här kommer de bli, ja åker o jobbar mina fyra dagars där ja tagit alla extra timmar som finns, då ja får ha ledigt 4 dagar i rad o alltid kommer åka hem men ändå med nästan ett full tids jobb, oja ja har fått jobb:) 

Dessa dagar har ja varit som en minnes maskin, gu va ja lägger saker på minnet o förstår saker, inte en chans att ja förstod Saras universum grej men de där förklarar säkert Jusse för mej en vacker dag ändå. Men i vilket fall slutar ja ödsla tid på jobbiga saker nu, ja orkar inte mer. De är så massa onödiga saker som kräver så mkt tid som aldrig är de i slutet ändå, svar man aldrig får o tid o kraft man aldrig får tillbaka! Vi tjejer säger i snitt 7000 ord per dag, en kille 2000 . De visste ja redan att de var en skillnad men på dessa 7000 ord gör tjejer högst 2 lögner per dag, stora som små men killar gör de 7 gånger per dag o är de nån som inte gillar falskhet, vita lr rosa lögner är de ja:) ja måste börja rensa människor som inte ler när ja gör de, vaknar med samma tankar lr somnar med samma fantasi. De blir roligare så:)


Idag var ja även på hockey, o där minns ja. Första dagen pappa tog mej till hallen förstod ja att de här skulle bli en del av mitt liv, inte att ja en dag skulle vakna upp jämte en jävel men att ja skulle trivas. Denna längtan att pappa skulle putta mej fram på isen o alltid få varm choklad efter ett hårt pass:) att längtan i skolan skulle va att få åka på hockey, först med tjejerna , göra oss super snygga innan match med alla omatchande kläder i världen o mammas läppglans, sen blev de långa turer med Jusse o nu är ja tillbax med pappa igen. Som från början. O vi bråkar, ja tror ja kan alla dommare beslut i världen o pappa pratar skit om killarna i laget, det är ju absolut inte där ja slinker in att de va ju fan han ja stod o kysste på parken sist, världen var våran o allt annat runt var så oviktigt, folk kallar de magi, ja kallar de tequila;) 

Men veckan här är över, men lika snabb ska ja va tillbaka. O allt ja skrivit innan är egentligen bara skit o oxå onödigt bloggande utan det ända som betydde något idag är: att min älskade väns Karl har äntligen tagit kotten ut röven o TOG fram ringen, nej denna gången var de ingen penis ring utan säkert den finaste ringen ja någonsin har sätt lr den fulaste, men de spelar ingen roll!!! Oja ja förstår att de är världens lyckligaste nu men ja är inte långt efter!!! O som om de inte var nog med det gick Villes operation sååå bra, o det gör detta till världens bästa dag ever!!! 

Nu ska ja göra ett försök men John blund, oja han ska få sej en omgång o imon kommer frugan som lovar en sjuhelvetes frukost. Love her soo!!! 


Idag såg ja en ängel!


Ja är på plats i Tranås, ja är nära! O idag fick ja se mina änglar. Tårar , extra hjärtslag o skratt gick om varandra om o om igen. Ja vet ärligt inte vad ja ska skriva,  Jag har nog aldrig tvivlat på mej själv som vän runt en människa, är du vald o accepterar hela mej o de är inget litet krav men då blir det ett vi. Ett ord med 2 små bokstäver men ett av det vackraste ordet ja vet. Men när ja möter min människa , i en situation ja inte kan förstå, hantera lr komma överens med. Då blir ja så liten. Vad i hela världen kan ja göra för att i en kort sekund få henne att tänka på annat, skratta o förstå nånstans hur fint allt detta är. 
Det finns inget fel men eller inga svar, dagen kom o även att kanske inte alla var redo är vi det nu. Hon har skrivit det en gång innan o vi skriver de nu igen. 

Ja trodde inte att de här var dagen men frågan kom. Vill du träffa ville? Ja regerade nog lite udda o sa ja ganska kort. Men plötsligt kändes kroppen som gelé o tankarna började. Hur mkt kan man se fram imot att lära känna någon , se hans första krål försök till kryp o hur mkt kommer ja älska denna grabb. Hur kan ens kärlek va så stor till en väns barn som man inte känner, inte har några blodsband till lr någonsin sett. O de är mkt ja inte kan svara på men de här svaret har ja , tills universum tar slut! O efter en lång prat stund med Sara igår hade hon svaret o förklarat så gått en Sara kan. De var första svart, sen en molekyl som blev större sen en smäll o sen kom vi, öhhh? Men att de aldrig tar slut De vet hon o ja litar på Sara, ja har inget val för hon slutar inte tjata förens man säger att man gör de:)

Men ja har skapat mitt egna lilla universum , ja bygger knåpar o funderar. Självklart har det blivit ett o annat stjänfall men mina solar lyser upp allt ändå! Mer om mitt universum en annan dag. Just nu vill ja bara ligga här o va. 

De har varit en så underbar dag men även så jobbig, de här med att inte veta allt innan de händer är verkligen inte min grej! Så med en kopp the o lite knästrumpor pusslar ja ihop denna dagen med en stor rosett o ser fram imot imon . Pussa 





Dagar...

De har varit turbulenta dagar, fyllda av så mkt kärlek, tårar  men även så mkt skratt. Man känner sej så hjälplös o de är man ju. Man glömmer även bort allt annat som är så viktigt oxå. Mitt hjärta vill ju bara hem, men även nånstans måste ja förstå att ja nån gång även måste ge mej en chans här i Göteborg för hur en planen låter åh är skriven är ja absolut inte den som följer den! 

Imon är första dagen på jobbet, ja är inte ett dugg nervös, ja har funnit jobbet ja vill ha nu, o de kommer passa mej så bra. Ja är bara lite rädd att de kom så fel tid i mitt liv, ja fick frågan idag , hur är din dag Ida?  Svaret blev: 

Lite ensam. Lite nervöst för jobbet. Drömmer om orgasmer o rose. Tänker på Ville o Jenny. Hatar sofies påslakan, arg för min soya choklad mjölk är slut. Lite delad tror ja haha hur är din:)

Som svar fick ja att Psyk är nära men de är den absolut inte. Allt ja behövde var bara att se havet så så fort Johan kom hem packade vi bilen o åkte. Mobilen var med för instagram moment , de lite livet går ut på nu för tiden. Vi skulle samtidigt kolla på en lägenheten där vid bryggorna. 




Ja skulle vara seriös, se ut som att ha pengar o va charmig. De sprack direkt. Ja skämtande om att hissing bron var Öresund bron. Ja tyckte de va charmigt att skeppet Gustavvasa låg nere i kajen o tyckte dom hade gjort ett jätte bra bygge med att efterlikna titanic (silja line) nu håller vi bara tummarna att Johan får lägenheten så han får tillbaka lite manlighet i livet. De är inte lätt bland rosa lakan o blommiga kaffe koppar;)

Så, jobba, kalas, jobba o sen har mamma lovar mej sviten på hotellet:) då ska de ätas frukost buffé som aldrig förr ❤ 

Längta!




Välkommen ängel!

Måndagen den 16 september kom en ängel till världen! Det som ska va så himla fel blir ändå så himla rätt. Som man ska skriva, så önskar man att man kunde ta vännens smärta, blåsa bort deras rädsla o dela deras lycka. Men denna gången kan ja inte erbjuda dom de, ja skulle nämligen inte klara de! Dom har varit där innan, 2 februari 2011 kom min första ängel till världen, Bobo valde att komma ut 15 veckor för tidigt. Han vet att han var såååå välkommen o efterlängtad men han skrämmde livet av oss alla. Den tiden, när man försökte vara muren bakom Jenny o Tobbe  som aldrig brast , som aldrig visade rädsla. Men de gick inte, för pojken lurade oss om o om igen. Men idag, 2,5 år senare är ja världens stoltaste gudmor o ja är så redo igen. Så nu sitter ja här O vi är många!! Den här muren kan inte falla, den här kärleken är obeskrivlig, lyckan slår ut alla dåliga dagar o ja är lung! 

Jenny är min människa, hon är den starkaste människan ja vet o ja tvivlar aldrig på henne, jo ibland men då handlar de mer om smak av ben and Jerry lr doft på yankee ljus;)  De är så otroligt orättvist , man vill ha någon att skylla på o en väldigt lätt läst bok att läsa så man förstår. Men de finns inga lättlästa svar, varför de här händer kommer alltid förbli en gåta. Nu står vi alla bara redo för att älska, kämpa o stötta!!  Så gossen valde komma ut 14 veckor för tidigt, det är ett faktum, det är bara att inse att den här familjen är något man inte vill missa en minut mer av att leva med, ja skulle oxå längta ut! 

Nu börjar en resa igen, en resa vi redan rest men så gärna gör om! En tid som kommer vara svår för min älskade familj, men ja vet inga så starka människor så ja är inte orolig! 

Nu åker ja snart till mitt Tranås o är NÄRA!!! Ja vet att ja varit så många 100 mil längre bort i mina dagar men de har aldrig innan varit såå för långt bort! Grattis till eran ängel, till en helt underbar Ville ❤❤❤de här kommer gå så bra, ja älskar er så otroligt mkt o ni behöver aldrig va oroliga, denna gången har ja lärt mej,ja har fått mej min läxa,  ja ska inte gunga vaggan för hårt,ja ska inte köra ner honom i trappor utan vända vagnen första, ge honom sötsaker innan ja får o absolut inte åka bil på grusvägarna o poppa till wake me up. Ja ska inte lära honom blåsa ut ljus lr äta vax kakor. Ja är såååå redo!!! 



Nu älskar vi högst av alla berg o dalar, vi torkar tårar o planerar familje semestern till Danmark 2015:) 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 




Tider...

Det finns en tid jag vill minas, ja ler i varje minne av den. Ja ler av att vad ja än hade på mej var raggsockar ett måste, o även att vi barn var uppradade på de blivande lyckliga familje fotot var allt man kunde se mina förstora strumpor upp över knäna. 

Mina försök till klippa mig som aron carter o mina utbrott när mamma kom på mej äta godis innan maten. Min fulaste svärdom: ful matta o varje gång ja fick ett surt ess av sis för att inte skvallra när hon åt godis o skulle få 1000 kr om hon klarade de=) 

Ja minns min nya fina cykel, den va lika cool som killarnas o ja cyklade på den åtminstonde 3 gånger innan den skickade mej till sjukhuset. Brytet nyckelben vilket gjorde att ja fick gå till grannen som gjorde en fläta runt hela huvdet som ja får skämmas över en ida.
Jag skrattar åt min första skateborad då ja inte alls hade anat att dom andra paketen skulle va full muddering av skydd, inte alls coolt tyckte ja. En åktur till hätte o en tand mindre senare var det kanske bra, men inte alls lika coolt=)

Ja ville leka musikalisk o började spela klarinett, då var ja tvungen att uppträda i kyrkan men väl där framme blåste ja inte en ton utan tänkte mer om verkligen mammas 100 kr var värt att stå i dessa fåniga blommiga kläder. Där efter valde ja mina egna klädval o i 9 an gick ja stolt ut med genomskynkligt rosa linne, svart bh o en skrikgul kjol med sexy skrivet i röven.Då Dessan o ja sjungit en kärlekslåt o på stan börjar de pratas om fransson dotter är lesbian.

Där tyckte ja att ja skulle bli självständing  så flyttar till min första lägenhet, men våningsäng o kök o dush i samma rum var de livet o inget kunde gå fel, jo ja blev dööö kär, han var ju skeet snygg o hade bil o var gammal nog att köpa ut på systemet , im in heaven tänkte ja, 3 år senare stog ja fortfarande som ett frågetecken, var de så här de va att va kär? nja, i was in hell=)  

Sen har de gått många år här i mellan, man har hoppat ut flygplan, varit för fuller, varit dum o blivit snäll. Man har res jorden runt o man har sovit i fyllecell o skänt pengar till fattiga barn. Man har blivit gudmor o man har träffat en ny kille o slutat träffa killen. 

O man lever sitt liv som om de aldrig skulle ta slut, men tid är de vi har minst av i livet.

Så man låter åren gå o man väntar o väntar, man upplever kvällar o dagar, soluppgångar o månsken, skrattar o gråter, ramlar o klättrar upp igen.

O ida kan man knappt prata lr lyssna för man vet inte vad man får säga lr om man får tycka något alls. Man vet inte alls så mkt om sej själv som alla andra vet om än o man får fan lova inte säga något om allt. Man kan varken klä sej, tykka själv lr göra vad man vill för då rådfrågar man i stället o som vanligt lever man genom nån annan. De är nog bäst du väntar, nej gör inte så, hör inte av dej förens han gör de o va för guds skull  VA inte dej själv, va perfekt o håll in magen för kung o fosterland. Säg aldrig snuskiga ord o bigggg no no no, skämta inte med folk, du är så dryg o jäklar om de gör något misstag, gu va konstig man är!

Det fanns en tid som ja ler med, det var den tiden rosa passade med rött, toffs i pannan va snyggt o leka var de bästa som fanns. Åka o handla med mamma var de bästa i hela veckan , lr iaf tills den dagen ja frågade den tjocka damen i vilken vecka hon var i, där va den vecko handligen tydligen slut för min del, chokladbollen på stan var drömmen,  tryckarndansen  på discot var årets kärlek o hade man turen att få hångla var livet fullbordat=)

Nu ja hoppas verkligen att ja sitter om 10 -15 år o tycker att dagens nu var tider, o de är de säkert när ja förhoppningsvis har en o annan skrikande unge i varsin famn, en karl som aldrig är hemma o jobbiga syskon som ligger i skilsmässa o vill ha stöd. Då ketshupen tar slut mitt under barn barnkalaset, då vill ja tänka.

när ja var 26 år....








åh det kändes som man måste låna varenda andetag, de va tider de!!!

 

Neeeej!

Nu får de va nog... Vi är emellan något konstigt. Det är inte sommar men ändå inte riktigt höst än. Vi står o väntar på några grader kallare innan vi vågar inse. Att mössor halsdukar o den varma jackan ska fram. Vissa väntar med skräck, ja väntar med längtan. Det är något med hösten som är de bästa i mitt år, den krypande känslan att hela tiden leta efter värme gör mej nån starns stark:) att när alla blöta stumpor i världen får slängas av o man får snabbt får hoppa i det där lilla mysiga, dricka 1000 koppar the o söka med kikare efter långa film kvällar med kantarell mackor o mys.Vissa vill ha långa rose kvällar i värme. Ja vill ha långa kvällar med bak o mat lagning. Ja , ja är nog absolut inte ensam om de här tror ja bara att mitt hjärta skriker lite mer efter brasor o knästrumpor:) 

Så i detta mellan ting väntar ja med öpnna armar. O sen ska de bli så otroligt skönt att slippa visa all denna bara hud. För ja är så trött på min kropp, på alla andras kroppar o allt detta tjat om dieter o benmode. Ni kan ta ifrån mej mkt men inte mina bullar o sura nappar. Ska man verkligen behöva ha ångest för varje gång man öppnar munnen. Måste ja veta att de är 127 kalorier i ett ballerina kex o 342 i en korv med bröd. 82 i ett ägg o 1 i ett glas cola zero! Vi ger varandra ångest! Ja minns en gång ja älskade min kropp, alla mina vänners var dom finaste ever, men nu är de allt man hör, pratar om o kämpar för. O varför? Kommer vi må sååå oroligt bättre om vi är size zero o bli så mkt mer älskade? 

Ja hoppas ju o tror att vi inte är de, o ja tror inte pojkvänner o människor blir kära lr umgås för man har 6 rutor på magen? Ja tror man lär känna en människa genom en personlighet, inte en tom mage:) sen att man vill må bra, absolut , men de gör man inte av en morot;) ja önskar mina vänner skulle förstå att ja älskar varje lite del av dom. Att den där felplacerade leverfläcken lr lilla håret inte är hela världen. Ja bryr mej inte att min rumpa inte stannar när ja slutat dansa för länge sen lr om man har en o annan finne på hakan, det är inte fel, man är inte onormal, det ända i hela världens som verkligen är såå jävla onormalt i är Barbie o Gunilla i Hollywood fruar!

Ja slutade kämpa för nått overkligt för länge sen, om ja inte tycker om mej själv, hur kan ja kräva att nån annan ska göra de? Ja tycker vi går vidare nu, kanske med en putande mage men så mkt lyckligare, ja tycker vi slutar tros veta vad andra tycker o tänker o älskar lite mer till oss själva, vi verkar behöva de. 

Ja orkar inte ta ett till andetag som är lånat utan ja vill bara va ja nu. De kan väl inte va så svårt.  Nu ska ja så välja en såå god kanelbulle istället för att tro att ja är bättre utan:) 




Tranås

Dagarna går bra, spenderar mest tid med gosen o flickorna o farmor o ja försöker lösa problem , hur all text får plats i lilla nya Tranås tidningen, kommer fram till om hon byter städ firma kan hon tjäna in 75 kr i månaden o  nu vet ja absolut att vinbären äter fåglarna upp i år o det blev inte alls många äpplen i år. Så ja har att göra, så många människor ja vill hinna träffa men tiden räcker inte alltid tid men ja får tänka om , många vet att ja är hemma o då är jag i huset om ni vill hitta mej:) 

O just de, ja har bestämt mig vilket jobb ja ska tacka ja till, love it! Gillar att ja kan välja :) ja är stolt över nej själv ❤❤❤ 





Tranås

Hemma i mitt Tranås, alltid blandande känslor när ja kör in o förbi dom där 50 kyltarna! En del av mej vill gasa upp till 120 då min bil börjar skaka o en annan del krusar in med glädje o kärlek! Här har ja mina människor o min familj men inte mitt liv, ibland får ja ihop de men oftast inte:)

Men en vecka ska ja väl klara av att va lite vilse igen , för de finns faktiskt inga andra människor o min hund ja vill ge min tid nu! Ja är så rädd att inte räcka till när ja kommer hem men ja gör verkligen allt för att göra de.

Ja har varit på mina jobb ibtelluver nu o de känns så bra, de är ju sjutton att man inte ska tro på sej själv när alla andra verkar göra de:) ett jobb skriker Malin, ta hand om bröllop , julmarknad vid slottet, konferenser o café. Den andra är en utmaning! O även att ja är så säker på min roll i den första skulle de på något sett betyda så mer att få det andra, för då har den människa sett mej o tror på mej! Är de nån gång ja inte ska ha ljudlöst så är det alltså nu fast ja hatar svara på beställning när de ringer i min telefon:)

Dagarna här kommer bli bra o de ska älskas skrattas torka tårar o bestiga berg.

Vikt uppgång:)

Ja är så glad, även att ja fortfarande är svag över detta virus vilket ja förhoppningsvis får svar på i veckan, ja funderar vad ja är allergisk imot, ja har intalat mej själv att de bara är ett lång varigt virus som vi alltid trott att de är o ja ber faktiskt lite att de bara ska va de, de är lite skrämmande när min syster berättar att hennes vän var förkyld , tryck i huvudet i över ett år tills hennes dom kom. Leukemi! O när ja frågar doktorn detta kollar han på mej o säger att de är kända symtom , han ser mina tårar komma men ryter snabbt till, sluta.. De är inte de utan de här kommer gå bra!!! Sluta röka o du kommer bli frisk:)

Oja, sluta röka it is o kroppen läker lixom sååå Mkt lättare då!

Men ja känner mej just nu ändå så himla stark, ja vet inte vad som hände med mej i Kroatien, min kropp sa ifrån o när ja kom vägde ja alltså 51,5 kg, de har ja ärligt inte vägt sen ja var 17 år. O det känns väl som hela livet går ut på att gå ner i vikt för tiden, alla ska va supersmala, ha putande läppar o guldlockar! Tragiskt!!! Ja vet att de är svårt att gilla ens kropp men idealet vi strävar efter är inte normalt! De passar inte ihop med livet vi lever o är! Gu va ja älskar en o annan extra bil ring o en mysig rumpa. Ja vill inte kramen revben lr ha sitta på ett knäckebröds knä:)

Men ja har börjat få tillbaka min matlust, älska ut o gå o göra mina övningar i tränings format, lr ja tror de kallas träning även att de ser förbannat fult ut:)
Från 51,5- 54 kg på 2 månader o ja satsar på bygga min kropp till 57 kg, 21 i BMI o sunda mat intag. Brio o vindruvor börjar bli tjatigt:) så nu dricker ja en choklad smotie, suuuuper gott!!!

En delad i bitar frusen banan, 2,5 dl soya chokladmjölk o 0,5 dl havregryn, mixxxxxa o sug i dej. Så gott:)
Nej för helvete de här är ingen träning lr nyttig blogg men ja är bara så glad att ja börjar må bra igen! I slutet är vi alla gladare med en o annan kanelbulle o lite mer att älska!

Joooooobbb

Nu är de nära:)

Gooodenmorgon

Helgen är över, en mysig o vänskaplig helg. Middag hos mej i fredags o middag hos Dessy i lördags. De kallad ge o ta o de tycker ja verkligen vi kommer överens om:) i veckan väntar födelsedags middag, träning o bilbesiktning. Ida ska vi hela familjen storhandla o ja ska rensa ut sommar till höst i garderoben . Det kan skrämma lite men ack så mysigt, stora tjocka koftor o ja får åter igen ta på mej alla knästrunpor som vännerna skrattar åt varje vinter.

Ja förställer mej ändå att ja går runt o är världens sexigaste i mina strumpor men förstått för länge sen att ja inte är de:) men nu kommer de, sena höst kvällar där man springer hem i regnet för att överleva, överleva Göteborgs hårda vindar o blåst, få göra de där kärleks the med extra mkt honung o ta en lång dusch när tårna håller på att domna bort.

Här är de även viktigt att inte bli kär i kärleken! Hösten är mysig men att den kan luras:) de är så extra mysigt att ha någon just då, nån som ger lire extra värme när filtarna inte räcker till. Nån som går med på att åka bil i de ösande regnet, ne här ni, här gäller de att stå pall:)

Nästa vecka är ja hemma i Tranås o jobbar, tar hand om hus o hund. Guu va ja längtar, mest till mina människor men så klart till Elvis. 13 år har han funnits vid min sida o han har aldrig sagt - de är inte du, de är ja... Han har alltid ställt upp på långa myskvällar o skogs promenader, han äter alltid upp maten ja ger honom o han bryr sej inte om att ja har en dålig dag:) han är min det o ja inser mer o mer hur svåra dagarna kommer bli utan honom. För hur mkt man älskar sin hund så får de aldrig gå så långt att man bara har kvar honom för sin egna skull!

Så dagarna i Tranås ska ja ta vara på! Fast alla försöker intala sej själv så lever man bara en gång o de är något man måste ta vara på! Pussa

wonderwomen.blogg.se

Liten Tjej, Många sanningar! Söker kickar i livet o kan inte leva utan apelsiner o vanilj kvarg. Trivs bäst under vattnet i ett badkar 💋

RSS 2.0