Back to reality

Dark ❤️



2015

Åh som kom det nya året som stormen Gudrun. Det är ju så, de nya året kommer alltid hur vi en försöker stoppa tiden. 




Julen var så mysig o spenderades på det vackra  spat  vann i Lysekil med hela familjen. O efter lite jobb fick ja äntligen åka hem till mina människor i mitt älskade Småland. 
Finns inte en minut ja vill ändra på där hemma, förutom att kanske stoppa tiden. Men när alla pussar kramar o fikor var uppätna är de alltid dags att bege sej hemåt. Hemåt till Göteborg för att kämpa in det nya året! 


Åh sen var man inne i det nya året. Ja vet inte men för mig är ett nytt år något bra. Det är ju bara ett nummer igentligen men på nått sätt känns de som en bra ursäkt att lämna gammalt bakom sej, en chans att få börja om. Göra rätt, göra mer fel o kämpa vidare:) att man får en ny chans. Det kanske är klyschigt men i hemlighet följer ja det hel hjärtat. 


Oftast tycker ja att min värld kan vara liten o grå , och det tycker ja är så fruktansvärt tråkigt så då ändrar ja på de. Ja vill ha ett färgglatt liv. Så ja hittar stunder o punkter åh handplockar människor som kan ge färg o glädje. Mina vänners leende ger mig så mycket rött, att vakna upp med någon är guld . Mina gudbarn är diamant o min familj är eld. Ledighet är rosa o jobba är blått. Vissa människor blir till glitter o naturen runt mej är den finaste regn bågen ever. 

Men ibland får någon en egen färg, den blir helig. O det är hemskt att när den människan försvinner så fattas det oxå en färg i mitt liv.
Ja lärde mej inte mycket ja inte resan visste 2014 förutom.

Man måste sluta söka lycka där man förlorade den. 

Klockan kommer aldrig sluta slå , lika så mitt hjärta. Så även hur hårt man vill hålla kvar i det gamla så är oundvikligt. 

Man måste finna den färgen i något annat för alla vet att en  regnbåge kommer aldrig va lika vacker enfärgad. 


Ja springer starkt in i 2015 o kommer säkerligen vilja springa lika snabbt ur de när 2016 är på ingång. 

Då är ja säkert redo att börja om på nytt igen, förlåta o bli förlåten. Skapat nya minnen o vilja hålla kvar i gamla. 

Pussa 





wonderwomen.blogg.se

Liten Tjej, Många sanningar! Söker kickar i livet o kan inte leva utan apelsiner o vanilj kvarg. Trivs bäst under vattnet i ett badkar 💋

RSS 2.0