Ibland måste man påminna sej vem man är!




Men mitt namn är Malin Magareta Ottilia Fransson, ja är 26 sommrar på jorden o har längtat efter min 30 års fest sen ja var 12!


Jag älskar så mkt ting i min värd o varje dag mina vänner står  ut vid min sida gör de mej lyckligare än lyckligast!

Jag har sammanlagt haft 7 percingar men nu har ja bara en kvar som skaver lite ibland.
Ja lever ett ett motto, Tänk aldrig om ? Åh varje gång ja sitter i en folk grupp o männiksor håller med mig får ja en känsla att ja har fel.!
Ja har mkt fobier, så som fötter,tungor,handla,o de värsta av allt ,lämande utbrunna sterainljus!


Jag har även en o annan tvångtanke, så som att ja vill stoppa tån i asfalten när ja kör bil o måste öppna o stänga dörren se sådär 8 gånger innan ja kan gå på riktigt..
Jag har inte haft lingonvecka på 4 år men tro mej, har ja haft förhållande har ja det varannan vecka.
Jag är jätte rädd för älgar o skogen dom bor men ja gillar så att äta dom.
Dina sätt är bra men mina kommer alltid vara bättre!

Du är rolig men ja kommer alltid vara roligare!
Jag o Håkan i sunes jul har någon stort gemensamt,POTATIS, ofick ja just välja en sak att äta livet ut skulle de just va potatis!
Ja är sjukt dålig på att cykla men väldigt bra på att försöka, det finns inget som heter godmorgon om inte den innehåller min kaffe latte på morgonen , den är typ värd mer en livet själv o utan den skulle ja inte fungera.
 
Jag är  lite rädd för att tycka om någon då alla pojkar ja träffat har oftast haft vana att stoppa i snoppen i nån ful avloppstank. De har även varit mitt fel att dom gjort så så ja får helt enkelt skylla mej själv. 



 En gång har ja haft klamydia, detta fick jag av min dåvarande pojkvän, de va oxå då ja började ana oro i förhållandet! 
När ja blir stor ska ja bli liten.
Ja gillar ta dagen som den kommer men de blir svårt när ja har grejen att planera alla mina andetag.
Ja tror att ja skulle kunna bli lika bra som zlatan i fotboll o att ja en dag kommer vinna massa miljoner. Om ja vinner pengar kommer ja få panik o skänka allt till forskning om fåglar lr nått sånt där fiffigt! Ja gillar fåglar! 
Ja tror livet har en mening men att ja nog inte kommer hitta min.. 

Ja har haft 4 förhållande i mitt liv som ja kallar på riktigt, men bara en av dom sa jag att ja älskade.
Älska är de största ordet för mej, o där efter NEJ, ja o nej är lixom de ord vi slänger ut hej villt men oftast dom som betyder mest.
Ja har ett stort födelsemärke på rumpan, de syns absolut inte men ja kommer alltid tro de.
Ja har ett förhållande med min lägenhet o mina ljus,dom betyder mest för mej!

Jag är sjukt stolt att ja har blivit vald till gudmor  åt älskade Bobo o Ville o mindre stolt att att ja blir sjukt bakiskåt. 
Ja är bra på att åka snowboard o väldigt dålig på ryska.
Ja kan absolut inte kissa utan rinnande vatten men kan funka om nån står jämte o sjunger nån poppig låt. 


Jag har snattat en kaljalpenna men fick ångest o gick o lämande tillbax den o åkte fast, ja har snott en uppstoppad björn för 70 tusen o fått sova i fyllecell.
Jag har fejkat en o annan orgasm o skickat hem killar för att dom haft vita kalsonger.
På mitt cv har jag gått 3 årigt gymnasie men hoppade av skolan när ja var 17.
Jag har gjort punka på ett ex bil o stoppat hundbajs i grannes brevutkast.
Min djävul är rom då ja blir roligast i stan o ångest sms är en del av min vardag.
Ja kommer inte gifta mej, vem kan lova att bara älska en människa hela livet ut! Folk gör idag slut för ett fel strumpval! 

Världen har förändrats o inte till de bättre. När ja blir sjuk o gammal kommer min man inte stå vid min sida, utan ja kommer bli tvångsmatas med tomat soppa o få kolla på gamla bingolottos program:) 

Ja älskar mitt liv o det ja inte älskar gör ja mej av med.  Jag har kommit till att blivit en sjukt stark person i mej själv .

Så länge handlingarna säger annat en orden går ja alltid efter handlingen.

Ingen stannar i mitt liv om man inte är värd att vara där, man ger o man får! 


Fan, här har ja gått o försökt intala mej själv att ja är singel på egen vilja, men nu förstår ja! 



Val eller val





En val utan val...

En val flyger genom vågorna. Kastar sig mot ljuset, men kan som vanligt omöjligen ta sig ur den flytande vattenmassa hon lever i.

 Valen kisar mot solen, upptäcker några fåglar bland molnen i himlen ovanför och med ett abstrakt frågetecken i blicken.
Valen, hon vet att hon är stor och tung och klumpig. 
Hon vet att simmar hon mot land kommer hon att stranda och på ett sakta och plågsamt sätt att skrumpna som ett torrt brunt russin i den heta solens strålar.
Skulle hon försöka sig på att klättra på klipporna kommer hennes tjocka fettrika hudmassa att skrapas sönder vid bränningarna och hennes  blod kommer att förmörka vattnet i fjorden. 


Hon kisar återigen mot de små flygande varelserna uppe i luften. Deras fulländade vingar med värmeisolerandefjädrar, deras graciösa smidiga skepnader som klyver luften på samma sätt som en vass kniv kan skäras genom fruktkött. Valen blinkar med sina vattentåliga mörka ögon. Blicken skvallrar om längtan. Längtan efter att kunna flyga. Längtan efter att kunna få dansa bland molnen. Att få leka bland dessa andra flygande varelser och kunna störtdyka mot vattenspegeln och i sista ögonblicket busigt kunna svinga sig upp genom denna kemiska blandning av kväve och syre som hon brukar fylla sina lungor med en sisådär varannan minut och ibland var tionde. 

Hon vill flyga. 
Honvill vara en annan. 
Hon vill tillhöra en flock. 
Hon vill tillhöra en annan värld. 
Men trots att hon önskar så innerligt, trots att hon verkligen försöker komma på ett sätt att gå med i fiskmåsars, albatrossers och havstrutars gemensamma havsfågelsförbund, så kommer hon aldrig. 

Hon kan inte uppfinna en teori som för henne  samman med de andra. Om hon inte flyga kan hon inte vara lycklig, detta påstående resulterar då i att valen är ständigt (... och evigt?) "intelycklig". 

Hon sjunger klagande varje vår, för att hon aldrig kan nå himlen. Hon gråter var natt, för att hon aldrig kan bli någon annan än den hon är. 
Hon snyftar för att ingen fiskmås, albatross eller havstrut är mäktig nog att fixa in henne  i det gemensamma havsfågelsförbundet... Inte ens ordföranden är mäktig nog för sådana tilltaganden... Hon dör av sorg var sekund då hon ständigt föds, i tanken, till en val utan val. 
Försöker hon flyga vet hon att hon inte kommer kunna göra de.. 


Lev inte för att önska dig bort. Lev inte för att längta efter nåt, utan fixa det man önskar sig och nå det man längtar efter... 

Problemet är att leva som man lär! 

Fötterna på jorden o inte på borden?




Det kom sej en dag, regent öste ner o ja kom precis hem från ett 12 timmars pass från jobbet. 
Där möttes ja av en strålande syster som berättade att hon precis klickat hem en resa till Bali , där brast det! Livet hängde på en skör tråd o jag hängde på bristnings gränsen... Ja åt lite turkiskt yoghurt  o sedan gick o la mej. Den natten var drömmarna många o långa. Ja vaknade upp 3 timmar senare men stor besvikelse, drömmen var inte sann? Varför hade inte ja rätten i mitt liv att flyga upp till Eiffeltornet på en rosa elefant o ha sex på toppen med en redig hottitott? Ja somnade om med ett krossat hjärta o tänkte, man är alltid svagast på kvällen, man har tagit in för mycket känslor under dagen o på natten släpper man ut som hej vilt!
Morgonen där på var ja stark igen o satt åter igen med min yoghurt , hmm alltså turkiskt yoghurt  har ju kommit att bli något viktigt i mitt liv , utan den lite honung o kokos kan inte dagen bli bra. Hur skulle de va att få uppleva detta land där den kom ifrån på riktigt, hur mycket yougurt skulle de inte finnas där nere. 


Ja blev helt till mej o skrev iväg lilla sms - åka utomlands? 
Veckorna kändes oerhört långa men En måndad senare låg ja i Desirées soffa o kollade på hennes väska, hur fan tänkte hon nu? Var skulle hon åka? Hennes väska var ju som min handväska o min resväska som en trunk? Aja, de va hennes problem, hon hade säkert inte tänkt på hur många coola alanya 2014 t-shirst vi skulle hitta !




Få timmars sömn o de va dags att borda planet, de va nervös o ja började gråta. Alltså inte för de va Dessy ja skulle åka med utan tiden men scandjets flygningar hade skrämt skiten ur mej! Men allt gick så bra, gudbarnen har min livförsäkring o Jusse mitt vita arkiv. Familjen o vännerna vet att mina dagar i veckan aldrig räckt till för hur mycket ja älskar dom o nån starns där inne vet ja att ja blivit förlåten för min lilla hektiska ungdom o att de behövdes en älg i bilen några år senare för att få fötterna på jorden o förstå så mycket mer, de har all tid på sjukhus o dåliga dagar varit värt de nu i efterhand:) 
Efter en så försenad transfer var vi äntligen framme, vi va redan sura. Transfern hade redan förstört 2 timmar . Men ska ja va ärlig har ja aldrig gillat sola men ja spelade me:) 

Dagarna o kvällarna har varit så bra, sämre med nätterna eftersom ja känner mögel på 8 km håll o de är alltid mögligt på hotell. Närheten var från början längre bort en solnedgången då det första ja hörde Dessy gjorde när hon kom in i sovrummet var att såga isär dubbelsängen o skjuta bort min säng så långt hon kunde mot väggen, men det där har ja arbetat upp!:) ja har fått en puss på kinden o en o annan kram:)
Om resan hade Sugit totalt hade vi iaf tur med vädret :) vi har varierat strand med pool o vin med Cola. Ja älskar att säsongen precis börjat komma igång o skulle helt ärligt aldrig åka hit på högtid, de skulle aldrig mitt lilla hjärta klara! Men ibland där i närheten av gatorna kom dejavu känslorna tillbaka, alla dessa minnen man försöker hamra ur sej med en slägga. Säsongs tiderna i mitt liv! 



Där man ung o blind , stod man helt plötsligt med den där lilla tröjan o försökte sälja efterfest biljetter till agua bar, den kända klamydia poolen. Det var inte ett jobb för mej, o ja fick ett nytt. Där stod ja på baren o dansade på hard rock, tydligen hade man nån invignings sermoni på jobbet första dag o söp ner än totalt o dagen efter vakande ja med en percing i nyllet. De va nog inte heller ett jobb för mej men sen fann ja de, dröm jobbet. En cocktail bar där två sydafrikaner jobbade. Ja va kär i bär o eld shower. Ja krossade is tills händerna var blå o var alltid blå runt munnen av alla blåbär:) men nånstans o min perfekta värd, jobba till 04.00, festa till 10.00 o sova till 14.00 o lite mögel infektion i lungorna fann ja mej själv, de här var inte ja. Ja hade lämnat min kärlek hemma o i slutet klarade han dej nog inte utan mej. De visade sej att de hade han visst gjort, han hade klarar sej perfekt utan mej, så bra att de vad sjukt kul att dela mej med några andra, de va tydligen roligare så?

Men nu var ja tillbaka till ett party ställe igen, ja var äldre o en vän med mej som ja sååååå tycker om. Oja vi är olika men det är de som är det fina med allt. Hur man lär sej av varandra. Oja vi har bråkat, en gång om en Instagram bild o en gång vilken strand vi skulle ligga på:) det där är konstigt att ja vet hur man säger nej innan man ens vet frågan:)
O de är inte alltid lätt att va ja men nånstans behöver ja alltid några timmar extra innan ja inser att mycket annat är en super bra ide o oftast får krypa till korset o skämmas lite efteråt att de där andra var ju en rätt rolig ide. Ja får stå mitt kast att missat 100 likes på Instagram o dregla efter super heta oljiga killar på stranden:) men Dessy o ja är så sams, hon är en stark tjej som tar mina samman brott så bra även där 02.00 på kvällen då ja förvirrade mej bland små pojkar o en halvmeter kortare  små tjejer, tappade bort mej själv o trodde hjärtattacken var nära! Bakom min rullator , mina onda hjärtslag då ja hade blivit inlove i en liten hottitott som ja nu tyckte nästan rent av friade till Dessy , fann ja mej själv igen. Ja är ju inte klok:)  fan om inte kärlek smakar wienerbröd eller apelsin, då får de sjutton va o så gick ja vidare i mitt liv;) 

Men pax för att va brudtärna på dessys bröllop!

Ja tänker aldrig erkänna för mamma att ja drack bjuden öl eller att vi åkte iväg med en människa till en otrolig utsikt, tog romantiskta gravid bilder o att ja inte lyssnade på Dessy med avråder på mitt nattlinne, ja tänkte faktiskt att de skulle se så jävla gulligt ut men i efterhand förstår ja nu, lucia är över för länge sen o de va inget gulligt med det alls, men fan en bra klänning om man ville gömma toaletten! :)



Ja har älskar så mycket denna resa, vad så jävla förbannad på jobbiga turkar , blivit arg på svenska tjejer då de slog mej att nånstans i de hela är de väl ändå dom som går på de där, blir kär i en liten sötis bartender o bjuder till på lite smek o taffs. Trötta människor ! Men vi har alla varit unga, o en dag blir vi alla förlåtna för våra synder o vi blir alla lite klokare på vägens gång o förhoppnings vis förlåtna vid Guds port. :) ja är inte rädd alls! 

Tack för denna resa, nu börjar ett litet nytt liv hemma men de kommer lösa sej så bra,ja är så stark efter några drinkar;) 

Oja, bild bomb alanya 2014 ❤️❤️❤️ 


☀️💕💕💕💕









Försökte på en sån där sexig parfym bild, gick asbra! 







Så vacker att man tappar andan, med eller utan delad säng;)













Ingen semester utan dom 2 kända korvarna !

Inget ekologiskt här:) 


❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Bara mer bilder ❤️


Igår blev ja erbjuden 7 kameler, satsar på 9 idag !


Vi har bara varit osams 1 gång o de va om Instagram bild!

Bada, imon blir de isberget!


Inte ekologiska !


Dagens solställe


O dagens lunch:)  

Fan va glad man blir av lite brända tuttar o d-vitamin 💋

Bildbomb från värmen ❤️














Imon...

Vaknar ja upp i ett soligt land o ser fram mot 8 dagar av äventyr o härligheter. Man säger alltid, de är du så värd när man ska på resa, men ja är fan värd det:) 
Är så laddad 


Åh vädret verkar bli helt oki..


❤️❤️❤️ 

Och om något händer vet Jusse allt! 


Det är min tryggaste försäkring i hela livet ❤️❤️❤️

Den lilla ojämna linjen

Har jag Malin fransson någonsin valt att ta den lätta vägen , nej!
Kommer ja göra de, troligtvis inte .
Försöker ja göra de lätt o rätt, troligtvis inte de heller men är det någonting ja gör är det att följa min lilltå. Vi har något ja aldrig riktigt kunnat förstå, vem kan göra de? Malin har ett förhållande med sin lilltå?


 Men de började sej så som en dag på rehabiliterings hemmet efter krocken gav ja mej in på det här med basal kroppkännedom. Där låg jag som en klubbad säl o skulle känna varenda lite del av min kropp mot ett dammigt sjukhus golv? O ja kände inget alls, kroppen var sne o tårarna rann ner från kinden. Men till sist kände ja något, lilltån... Den satt fan där den skulle! 
O där började något, känns allt bra i lilltån så är det så bra för mej!:)
Sjävklart nu lägger ja inte hela skulden eller vinsten på en kroppsdel men den har en känsla ja aldrig känt förut, självklart kan den va o troligtvis påhittad men om en påhittad lilltå men starka känslor är min räddning så får de va de! 

Inget har någonsin varit ristat i sen i mitt liv o ja aldrig varit rädd för att de måste vara de, man kan aldrig lova något utan bara lita sej fram i livet. Men en dag hoppas ja ändå, att just något är ristat i sten , långt ut i universum på planeten Pluto! 

Väldigt länge trodde ja att ja hade varit med om ett år ja inte ville minnas, de kunde fara dit pepparn växte o allt kunde väl bara få va en sån där dum dröm man blir lika lycklig varje gång att vakna upp från. Tryggheten i sin säng då finns de inga ord för. De låter så jävla fjantigt men ja står för de nu idag. Mitt hjärta brast, rejält! O hur mycket man än gjort sej redo för den dagen de skulle hända insåg jag att ja aldrig ens varit i närheten innan ut av de. Några sa, vi vet hur de känns men nej, ingen vet hur jag kände! Jag förlorade en människa som varit med mej i 7 år, som delat hat, kärlek , skratt tårtar o oroligt många dumheter. O ja var så säker att året efteråt aldrig skulle kunna bli bra. Men så fel ja hade, den människan som sårade mej när ja behövde den som mest har gjort mej den största tjänsten någonsin o ja tror ja gjort de tillbaka. Det var inte vi som skulle stå ristat i sten på Pluto utan jordsnurren ville gå en annan väg o aldrig har dom gjort så rätt som då! Det finaste av allt,de är kärleken! Den segrar alltid, så du vet .....

O för några veckor sen sa nån till mej, denna någon gjorde nått med mej men orden va så enkla. Malin- om du pratar saktare kanske allt kommer ut lite mer eftertänkt i din mun:)
O ja, där var de. Ja vill inte skynda på tiden hela tiden längre utan ja vill gå jämnsides med den... 

Nu är det inget starta om från början längre utan ja är här, på ruta ett om o om igen utan ja är  Här med allt! Detta året har testat mina gränser för många gånger o ja har aldrig varit så redo som nu:) Bring it on! 
Jag trodde mitt liv i Göteborg aldrig skulle komma till nått svar men ja får de mer o mer varje dag. Ja vågar ut i allt , släppa min trygghet o faktiskt leva lite extra , ljus , kessela o apelsin, det finns ett liv utanför de även om de är svårt o tro:) jag lär känna mej själv lite mer för varje dag o ska ja va ärlig har de alltid varit min största rädsla. För vilket jävla taggtråds trassel de va i början, men ja har fått klippa tagg för tagg!
Jag kan inte gå runt o va starkast i hela världen med mej själv livet ut utan ja måste nog inse att allt annat inte är så farligt! 

Så nu försöker ja inte hålla fast i det som är fel utan ta tag i felet, jo ja vet ja borde varit smartare för länge sen men de är alltid lätt o va efterklok!

Lilltån försöker säga mej något, de har den försökt med länge tror ja:)
Ja tänker inte ta den lätta vägen , allt skulle bli för uppenbart då men, de finns alltid ett men. 

Ibland vaknar ja upp i något ja inte riktigt bestämt mej om de är rätt eller fel, ja brukar fundera väldigt länge innan ja kommer överens om de med mej själv, de får va slut med nu! 
Jag gör ju de så varje skulle de va fel. Någonting känner ju att de är rätt, annars skulle ja ju inte komma på de från början eller de vill ju säga om inte vinet har pratat men det får stå för sej själv, men utan wino då, då är de ju bara mej själv kvar o varför skulle ja göra något ja inte vill? Ja har ju alltid kunnat säga nej, även när ja velat säga ja men varit så van att säga nej;)

Ja ska hitta den där osynliga linjen som håller mej på vägen, ja är trött på att hoppa fallskärm o bli påkörd av ett tåg! 
Ja är värd så mycket mer, ja måste få tro på det för vem ska annars gå påt?

Nånting bra kommer alltid med det dåliga , o de är nog det jag nånstans försökt få fram i denna kryptiska text.ja trodde ärligt ett tag bland,tuffa stunder bland vänner, känslor , ny stad o jobb att ja förlorat mej själv totalt, att ja bara var någon, men nu vet jag att man är alltid mer för någon annan o ja älskar att ja får dela mej själv med folk igen! 

Så i detta förhållande går ja ut stark, de börjar nästan redan lukta lite honey mono mellan mej o lilltån men ja kan ha fel , de har ja ofta. Men de gör
Bara inte lika ont längre... 



Snart där...



Åh så längre pysslar ja om balkongen o inväntar en säsong med vin sol o massa skratt med syster o flickorna 💕



2014




Fredag morgon o man frågar sej åter igen, är verkligen den där sista ölen lika viktigt dagen efter? Hur man från ena sekunden kan va den starkaste människan man känner i beslut o efter 5 galopp kan vara den farligaste man träffat. Hur man släpper på alla regler o beslut o hemgången som promt skulle ske redan kl 11 snabbt blev förlåtet till 12. 12 blev till 1 o ett blev till basket match? Var nånstans förlorade ja mej själv att ja aldrig vill leva med att va bakis på ett jobb där ja vill prestera på bästa sätt. Alltid! Lite före alla andra , lite roligare o lite snabbare. Var nån starns känner man att man är ju så jävla värd lyckoruset som uppstår mellan vänner o galopp o river sin egna mur! 

O muren faller hårt, man vågar göra allt. Allt som man sagt åt sej att man inte ska göra för att förhoppningvis tro att man mår bättre utan just de man då vill göra. Vem säger att ja skulle må bättre utan de? Vem bestämmer de, ja själv :)
Vilken jävla reglel bok man har skapat sej själv genom livets gång, de läggs till lite till varje dag för att i slutet ska man bara må så bra, vara guldvärd. Inte ha blå tunga eller några skelett i bagetet. 

Men tro mej här, jävla va det har skitit sej. Snart får inte liken plats o kombi bilen måste snart bli utbytt till en buss. Men ja kan inte rå för de, ja trivs lite i hemlighet med de där,, att då o då bli påmind om , jävlar var ja levt! Ja har syndat o skämtat för att bli förlåten. Ja har grävt så jävla många gropar för mej själv men ja är inte dum, vilka berg ja börjar bygga. Vissa berg har även börjat få en grönska o blommar för fullt o några är på gång. Men backe upp o backe ner, de kommer man inte undan, hur ja än vaknar varje dag o har en plan, en plan som är planerad in i minsta detalj. Den planen som spricker lika snabbt som kaffet är i koppen o ciggen är tänd. Då slår de mej att varje dag är den dagen ja ska sluta röka men varje dag gör ja det ändå, först blir ja ledsen o besviken på mej själv men andra sekunden blir ja tuffare än Rambo o tänker, alla ska vi dö nån gång!

O när min plan redan är förstörd släpper ja den o dagen blir som den blir, vi människor är fantastiska. Både gott som ont o även då att vi alla strävar så förbannat mycket att va så bra hela tiden, lyckliga bilder på Instagram o solnedgångar vid havet så man vill spy så gör vi de. 

Världen har ändrats, vi ska skryta o göra människor avundsjuka. Vi ska skratta o bajsa hallon , vi älskar inte längre utan man ligger för att träna o magsjuka bland vuxna är längre inte något dåligt, nej för fan , här blev man snabbt fitt utan banan o protin shake. Ingen får bli kär längre för hör o häpna, vissa kan inte bli kära längre utan dom har blivit allergiska mot de. O panik är inte från ett stressat hjärta längre utan finns inte rätt glass i glasskiosken kan man vilken sekund få en panik attack o de är väl lika bra de för vem får äta glass längre, tänk på beach 2014 för fan. 

Ät skit o dö 2014! 

Jag är så jävla glad att ja iaf körde nykter hem från jobbet idag, att min godispåse kostade mer än de resterande matvarorna idag på Ica o imon Köper ja en lott, vinner dom där 143 miljonerna , slänger trosorna o flyttar tillbaka till bullebyn. Där kostar de minsann inte 800 spänn att kissa i naturen, alla får bli kära i Olle o vänskapen sker inte genom en flaska rosé, en Instagram bild o hemgång vid 03.00 ! 

Jag skriver enbart för att veta vad ja tänker!






Den dagen man inser att man är så mycket starkare än vad man tror är de så mycket lättare att orka lite till,lite bättre o lite mera ! 

Vår djupaste rädsla är inte
att vara otillräckliga...

Vår djupaste fruktan är
att vi är omåttligt kraftfulla. 

Det är vårt ljus, inte vårt mörker
som skrämmer oss mest. 

Så vi frågar oss själva:
Vem är jag som tror mig vara
briljant, storslagen och talangfull? 




Egentligen,
om du inte är det, vad är du då? 

Du är en människa av guld. 

Att du leker liten
förbättrar inte världen. 

Det är ingenting upplyst med att
förminska dig så att andra inte
ska känna sig osäkra omkring dig. 

Vi föddes till att manifestera härlighet som är i oss. 

Den är inte bara i några av oss,
den är i oss alla. 

och när vi låter vårt eget ljus skina
ger vi omedvetet andra människor
tillåtelse att göra detsamma. 

När vi är frigjorda från vår egen rädsla,
frigör vår närvaro automatiskt andra. 

Så varje gång något gör skitont i hjärtat, folk pratar om fjärilar i magen, jag har oftast ett helt zoo o ja vet inte vad stunden kallas mellan sekundernas slag men ja älskar varje del av den! 





wonderwomen.blogg.se

Liten Tjej, Många sanningar! Söker kickar i livet o kan inte leva utan apelsiner o vanilj kvarg. Trivs bäst under vattnet i ett badkar 💋

RSS 2.0