Hejdå 2013

Ja vet inte om de är samma visa år efter år , att man oftast bara minns de dåliga o glömmer de bra? Om man ser så mkt fram imot de nya , de bättre, de ogjorda o de omedvetna ? Att man hoppas så innerligt att man ska känna lycka , kärlek o brinna för allt man gör. Ja tror o funderar väldigt mkt på att ja tror att livet har ändrats , även om klockan åh åren går framåt o datumet säger de så går vi ännu längre o längre bort. Vad händer näst, vad längtar vi efter? 3 rätters i en kaviar tub o ett piller som får oss jobba, pengar av toalett papper o evig lycka?

Ledsen att åter säga de, de kommer inte hända;) men de som kommer hända är att vi ger inte upp, vi är inte byggda så, vi är så mkt mer. Så nu skippar ja de dåliga för nu för tiden är det de ända vi pratar om. Ja är trött på de olyckliga o sorgliga o även att ja är så medveten om de o ser de, känner de o inte går att undvika de ska ja nu ge en tanke på det som vi klarar tillsammans! 




Ja vill höja en människa just innan årets slut, Fia Nilsson , ja vill säga att ni som inte har en aning vem denna människa är, leta upp henne på Facebook o ge denna kvinna en kram om ni ser henne på stan! Ja lovar de kommer vara värt det. 




Ja tänker höja en Mamma detta år, Jenny Johansson . O nej det är inte för hon är min människa för det här är en människa som går över lava o berg för sina barn , ja tänker så inte glömma nämna tobbe för dom där två bär för fan varandra utan problem, absolut o ja med problem men inget som man inte kan skaka av!  

Ja tänker ge kärlek till en människa som gör så mkt för mej omedvetet, Caroline Carp! Den människa skapades för att ge andra lycka , ja önskar ja skulle ge hälften så mkt lycka som hon kan lysa upp för mej med en instagram bild!

De finns tusen mer människor ja vill hylla men oftast nämns dom redan i denna blogg o ja kan ju inte ge dom storhetsvansinne ;)

De ja vill komma till är att de är dags att byta ut de dåliga o framhäva dom bra

Ja har haft en oroligt udda år, ja har så många att tacka för de här. Ja flyttade från en stad ja aldrig trodde ja skulle kunna lämna igen, ja har nu snart bott 1 år utanför Småland gränser, absolut med ångest o lite snesteg men sånt är livet, hur tråkigt skulle de inte va o gå rakt fram hela tiden;)
O ja, de tar tid att finns sej själv. Sluta önska efter mer hela tiden o aldrig va nöjd, men ja närmar med med sakta steg med Gunde svans röst i bakgrunden, ingenting är omöjligt Malin.



Ja somnar gott till alex o sigges röst nästan varje natt, som ja försökt med varm mjölk , piller o telefonböcker att kunna sova o så var lite mysiga röster allt som behövdes. 

Nu välkomnar ja år 2014 med öppna armar. Ja går ut det som världens stoltaste gudmor,,vän, syster o dotter. Ja ska aldrig sluta älska så mkt som ja gjort detta året! Ja ska även lära mej skeda, sluta tänka längre än nödvändigt o lära mej äta ostron.
Ja ska äta popcorn i sängen. Oj nej nu gick ja för långt. Ja hatar smulor i sängen!!!! Men ja ska fortsätta bryta regler o vara ja, även att man ibland känner sej jävligt ensam i de där jävla jaet är just det jaget de bästa som hänt mej detta året:)




Så gott nytt år alla fina, o snälla dra lite på smile groparna, de kommer aldrig göra ont o har aldrig gjort! 




Kärleks BOMB!!!

























Godjul mina fina!

Nu har ja varit hemma några dagar, o ja börjar lika nån grinsch, de är min favorit film o ja ser den varje gång innan jul. Åh ja ser mej själv, hur hjärtat börjar slå håradare:) julen börjar tas i från oss, man ska ge mindre paket, skippa julmaten o Kalle är inte lika viktigt längre. Men de är förtillfället helt oki, även att ja tror att om man inte tror på julen finner man inte den under granen heller;) o ja vet vi blir konstiga o stressiga inför julen, vi shoppar o kör på, mej ja tror stressen inför att hitta rätt paket till alla är för vi aldrig riktigt finner orden att berätta med ord hur vi känner! 



Men mitt hjärta slår så hårt just nu, det är de här ja kämpat för några månader nu, att komma hem igen. Till mina människor! O något som slår det mesta är vad som ja kom hem till, ja ska åter igen bli gudmor till eketorps gosse nr 2, folk kan tänka de är väl inget speciellt men för mej är det himmel o jord! Det finns inget annat ja är så otroligt stolt över! 


Bobo o Ville är något ja kommer bära så högt genom hela mitt liv ❤



2013 kanske inte blev någons år , men ja vet att 2014 kommer bli de. Ja kan inte ge något nyårslöfte som ja kommer hålla för det vet ja att de inte funkar, men ja ska börja tro på att ja är värd det, det där lilla extra. 


Man går o skyndar sej framåt, man vill bara förbi allt, veta vad som händer näst o planera för framtiden. Ja vill stanna upp i just de här, se mej omkring o va lycklig för vad ja har runt mej. Ja vill ute byta ut en grej lr människa i mitt liv, ja vill så lära mej att vårda det bättre!!
 
O nu när ja är hemma... För stunden.. Bland julbord o vardag trodde ja aldrig den dagen skulle komma, dagarna har känts för långa, Ja har varit rädd för att komma hem, se dej framför mej ,kolla djupt i dina ögon o inte kunnat få dej förstå hur mkt ja älskar dej!. Få dej le o förstå mej:)Men ja ser att du vet, ja ser hur du tänker o funderar. Hur kommer allt bli till slut? Men nu ses vi nästan varje dag o ja blir så stark o lugn, Allt detta strul hade o har en mening, det leder alltid till något bra. O dom stunderna ja har dej nära, korta som långa vet ja, du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Älska!


2 dagar!

Finns så mycket ja vill skriva men det ända som verkligen betyder något är Att om 2 dagar, är ja hemma hos dom ja älskar mest o hjärtat skriker högt!!









Ja har så mycket kärlek nu att ge o de kommer inte finnas en torr människa runt mej men ju mer tiden närmar sej ju mer skrämmer mej de även, på fredag är det första gången ja inte kommer mötas av min Elvis o ja vågar inte en tänka vad ja kommer känna inom mej. Jag saknar honom så åh tanken att inte mötas av honom men förväntans full viftande svans vid bilen, den skrämmer just nu mest i hela världen ! 



❤❤❤❤❤❤❤❤
 

Jobbar!

Behöver inte säga så mkt mer, har ingen tid , inget liv, hinner inte tänka, skriva lr sova. Jobbar, äter clementiner o har sån otrolig hemlängtan! 21 dec i mitt hjärta, tills dess lever ja i min bubbla 👍









Dejavu lr en saga med ett slut?

Det känns så mer ja pratar om det, mindre skulle ja nog ha att säga öga mot öga.
Nånstans satte jag mej själv undan för att på något sett göra dej stolt över mej.
Jag vet att du alltid såg mej på ett speciellt sett men denna gången ville ja visa så mycket mer.
Men denna gången blev det inte speciellt, denna gången kom ja bara i din väg så ja försvann till ett ställe, åh här gömmer jag mej nu. 




Dagar har blivit till veckor o veckor till månader. Ja räknar, o ja måste erkänna. Ja fuskar, ja lägger till o drar av!
Jag tänkter hur ja fungerar, 2 månader då är förälskelsen över o ja måste hitta en väg ut,3 månader då är ja förhoppningsvis stark nog att vara där ifrån men oftast inte, så ja står ut, Max 7 månader. Då är ju slut , ja orkar inte mer, varken prata lr tänka. Då är ja Borta o kommer aldrig tillbaka. Förutom till dej.. 

Ja räknar för dej nu, först till 2 , sen till 3 o ja är så jävla rädd för den där 7an. 
Allting har ändrats nått så otrolig, Men ja känner fortfarande det samma. 
Den där 7an, tiden håller på att rinna ut o ja inser att snart är ja helt o hållet i våran egna dejavu ! 




Ja har gått igenom allt i mitt huvud om o om igen o det ända svaret ja finner är att jag är den ja jag är, ja har aldrig kunnat skynda att älska , jag måste få den tid de tar, ja måste lära mej allt om människa innan ja öppnar mej själv, innan någon kan lova mej att det som håller på att hända inte ska göra ont! 

Det är där de blev dejavu, jag är nog du nu, lr i mitt huvud intalar jag mej det iaf, att allt du sagt till mej är sant, allt du kännt o allt du sätt, att allt det har varit den renaste sanningen någonsin. 
För då förstår jag det nu, så mkt försent att inga klockor i världen skulle kunna ändra på det, men för första gången på 6 år känner ja ren kärlek, absolut inte som den lyckligaste sago slutet men ändå så fint, jag lärde mej att älska igen precis då ja var tvungen att lära mej att komma över...

Sista gången ja såg dej försökte ja se mej i dina ögon, du var då allt de ja ville vara. 

Jag såg även lögner i dina ögon, som du ville att ja skulle tro på, o ja gjorde det säkert då, men de är så hemskt när lögnerna börjar bli sanna o man samtidigt ska även inse dom . 

Ja försöker tänka om o när ja ska låta dej gå, men det känns som jag sviker någon då, om det är mej lr dej det vet jag inte än. Nånstans i det hela mår ja bra av det här, att just få känna, känna allt! Att få känna de som ja inte trodde du kunde ge mej ... O nu känner ja, precis som du då men ja gör det nu...  O ja äskar att just känna!

Vänner säger att ja är mer fast i tanken vad som kunde blivit , men för första gången behöver ja inte mina vänner för att förklara för mej vad ja ska göra lr känna. För denna gången vet jag att det är sant, de skulle inte göra så här ont annars:)
Vänner säger att ja ska tänka på de dåliga, tyvärr är det de dåliga som just gjorde allt så bra sist.
Vänner säger att glöm han nu, han är inte värd dej, ja frågar - hur kan man glömma någon som ja var beredd att göra allt för?

O visst, jag är ingen spådam o har aldrig fått något svar från Gud när ja frågat saker, det här kanske inte alls va mitt öde, men de gör inte så ja slutar sakna en människan som kom in i mitt liv, Nånstarns hittade han det där osynliga hålet , mindre än en synåls ögla o tragglade sej in, hur det vet jag inte än idag men ja vet att det var så himla bra för mej. 

O ja har ändrat min story nu tusen gånger om. Att min rätte dyker upp när ja minst anar de, bara att min har nog blivit påkörd av en lastbil men ja tänker om. Men nu vet ja :

Min prins kommer inte komma på en vit häst på en blomstrande äng, utan han kommer nog på en sköldpadda, de är nog därför det bara tar lite längre tid! 








wonderwomen.blogg.se

Liten Tjej, Många sanningar! Söker kickar i livet o kan inte leva utan apelsiner o vanilj kvarg. Trivs bäst under vattnet i ett badkar 💋

RSS 2.0