Månen

ÅNGEST? En dum liten grej som kan göra så stor skada. Vad just ordet betyder har ja faktiskt ingen aning om o bryr mej inte det minsta heller, men att de finns o är sant är ja ett levande bevis på:) ja vet att ja alltid haft svårt att bestämma mej om saker, vad ja vill äta, klänning lr kjol, sova lr va vaken men de där är små saker. Sen kom krocken o där efter så mkt mer. 




Från att va en tjej som alltid stod för sej själv , skinn på näsan o strålande lycklig:), självklart var ja oxå nära att svälja 9 Ipren när de tog slut med killen på 7ans disco men de här är något annat. Ja skulle vilja att de kom som en stekpanna i huvudet, men de här kryper på en som när armen håller på o somna! Där nån starns ska ja snabbt tänkta ut varför det händer, har ja sagt något fel till någon, har ja glömt bort nån, har ja sovit dåligt lr är ja bara rädd för en vanlig vardag, har ja fel skor lr varför vill ja inte åka o sätta mej på den där restaurangen? Här försvinner ja, långt under täcket o tänker, ja väntar på morgondagen , de kommer ju alltid en sån, den är säkert bättre lr helt enkelt måste vara. O de blir den oxå med all säkerhet för vi har en hjärna som är helt fantastisk, ja tror om den bara får lite sömn o betänkte tid raderar den bort det dumma o behåller de bra:) 

De här är iaf lite jobbigt, jobbigt att inte kunna vara ja, stå för mej själv o erkänna att man ibland behöver lite stöd, man ska ju ändå gå med rullator nån gång så varför inte börja öva lite i smyg ? 

Ja har rensökt mej själv, vänt ut o in på mej själv 1000 gånger o hittat en o annan krona men ja vill hitta mer. Ja vill veta varför de drabbar mej o vad man gör åt de, ja vill hindra de o kasta det från ett berg! De gör än så dumt ibland  så om nån har ett tips,även dom dumma är bra :) så lyssnar ja! Ja fortsätter puscha mej själv, ja vill oxå va en fantastisk person o ha ett underbart liv, så som alla på Instagram har de. 




Ja vill kunna ge alla en chans utan att bygga upp en mur framför dom så fort dom närmar sej mej, människor är inte farliga o ja är
Inte dumhuvudet, ja är vill bara veta när de slutar innan de börjar så ja kan försäkra mej om att ja klarar av de, att ja har en inövad plan då o man skulle krascha;) 

Ibland har ja svårt att glömma, orden är slut för länge sen men tankar finns kvar. O de är svårt att glömma någon eller något när så himla mycket påminner om personen. Ja kan inte ens lämna dörren förens ja ser soptunnor, skräp o hundskit o direkt då börjar ja tänka på den personen igen. 

På terapin får ja höra. Malin de är större chans att du lär dej flyga än du börjar lita på folk va?
Ja skrattade, herregud ja gör väl inget annat än litar på folk , de är ju mig själv ja inte litar på dummer. 

O de är väl just de, skulle ja bara ge mej lite tro igen att allt kan gå bra utan att ja gör de till fel.för jo, de är alltid ja o har alltid varit men när sjutton ska de bli dom :) 

Det finaste ja alltid tänker med mina människor, fiender eller vänner är att vi alltid ser på samma måne. Det är det finaste o varmaste ja vet!! 

O ännu vackrare är att de här är bara lite piss på alpernas snötoppar. Ja ser de som en tävling, för ja älskar verkligen vinna något stort! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

wonderwomen.blogg.se

Liten Tjej, Många sanningar! Söker kickar i livet o kan inte leva utan apelsiner o vanilj kvarg. Trivs bäst under vattnet i ett badkar 💋

RSS 2.0